2009 Triumph Daytona 675 SE
Reklamlar
-
Triumph, özel versiyon olarak ürettiği 2009 model Daytona 675 modelini geçtiğimiz haftalarda tanıttı. Agresif hatları ön plana çıkaran boyasıyla oldukça etkileyici bir görünüme sahip araç 128 bg güç üreten 3 silindir güç ünitesine sahip. Bu güç ünitesi standart versiyon ile aynı.
Diger bilgiler ve fotoğraflar için tıklayınız.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
Yılan gibi makine,süper olmuş.
-
Mavi-beyaz renklerle 600RR'a benzemiş
-
-
süper süper daha ne olsun
-
renk güzel olmuş bence beyaz rengine hastayım zaten motorda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Hmmmm..Nice Bike!
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
-
-
güzelde fiyat ne aralarda
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
acaba nie 4deilde 3 silindir tercih ediyorlar?
-
Bu alet şimdi 675cc dir. Bizim burda 650cc üzerindeki motosikletlere vergi daha çok ödeniyor. Bizim burda bu nedenle az satacağını düşünüyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Bu alet şimdi 675cc dir. Bizim burda 650cc üzerindeki motosikletlere vergi daha çok ödeniyor. Bizim burda bu nedenle az satacağını düşünüyorum
Vergimi sorun sasirdim...yakilan benzini goz onune aliyorum bu yuzden 600cc yada 1000cc ye gecis problemleri yasiyorumhatta hic gecemicem gibi geliyor...o benzini chevrolette gibi icmiyormu sport modeller...ufff yhaaaa....ne var az yakarken cok gitse idi sankiii....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Vergimi sorun sasirdim...yakilan benzini goz onune aliyorum bu yuzden 600cc yada 1000cc ye gecis problemleri yasiyorum
hatta hic gecemicem gibi geliyor...o benzini chevrolette gibi icmiyormu sport modeller...ufff yhaaaa....ne var az yakarken cok gitse idi sankiii....
çok doğru söylüyon, ne varki benzini çok yaksada neticede geziyorsun ama vergiyi ödeyince depon dolmuyor yada araca ilave herhangi bir şey yapılmıyor, o nedenle ne kadar az vergi ödersen o kadar benzine ayıracağın paran kalır ben yaklaşık yıllık 103 TL vergi ödüyorum ancak aynı yaşıt 650cc üzeri motorlar 300 TL civarı vergi ödüyorlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler