bmw bence sen ss yi filan boşver enduroda krallığını sürdür
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
hulen yetti be bunun sağ taraftaki yuvarlak far modelini ben daha önce modellemiştim. Kafa grenajı olarak aynısı ya resmen. .
Bmw deki yetkililere sesleniyorum...
Kafa nın sağ tarafı kesin R6 dan esinlenilmiş..Kafanın ortasındaki açıklık yine R6..Özenti herifler..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
ya bu farların hali ne böyle tasarımını bir çocuk yapsaydı daha iyi...
...
Abuk birşey olmuş bu farlar ne bçyle şaşı gibi... Kime beyendirmişler kim beyendiyse bravo yani.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Ben beğendim hoş ve farklı olmuş.Biraz sınırların dışına çıkılmasına alışmak lazım.Süre gelmiş tasarımlardan sıkılmadıysanız o ayrı tabi =).Bmw nin tipik far tasarımıdır bu.Enduro modellerindede benzer tasarımlar mevcut.Ben tuttum;)
If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to
aynı özürlü gibi duruo :D endurolarda iyiydi bu stil ama ss aynı spastik özürlü gibi olmuş :D
tipi güzel değil..şahsi fikrim
tek kelimeyle on numara, hic deyilse aynıtarz yapmamıs
dedıgınız gıbı o farlar cok bozmuz işi ...bmw dendımı bir claslık olur
Hem bmw hem ss hastası halisciiiim almazsa ben dönüp bakmam bile bu alete...
Tamam resimleri hoş güzelde.. referansları nedir?
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
offfffffffffff icim gitttiii acaip etkiledi bu motor beniiii icim gitti istiyorum bnu
ben 1 sene doldurmadan almam artık he 1000cc motor alcaksam oda ya honda yada bmw olur
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)