Aktarma organları (lastik,jant,amortisör,fren)eskisi gibi
Aktarma organları (lastik,jant,amortisör,fren)eskisi gibi
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
yakışıklı olmuş yeni model,bakalım kaçtan gelecek bize....
sonunda görünüşte atak yaptılar hakkaten güzel olmuş ama madem vergiye sokacaksın bu mereti 125 cc yapaydınya
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
ya activa ve beat ın orjinal jantları deişsin artık jantlar çok kötü
olmamış honda olmamış
Bencede pizzacı motorunda çıkkmış görüntüsü çok güzel olmuş
Yanlız Honda bunu neden yapıyor bilmiyorum ama şöyle 125cc 12-15beygir biraz daha atak ve biraz daha kaslı bir motor yapsa fiyatıda 4000-4500 ytl olsa çok tutar millet 100cc active binmek için ne kadar para veriyor tamam kaliteli motorlar ama biraz değişiklik yapsın.):HONDA DUY SESİMİ.
honda bu activa yı bence lahmacuncu pizzacı kebapçı için yapmış abicim. jant kapaksız ticari araçlar gibi görüntüsü var koca istanbulda arkasında maho nun yeri, aile kebapçısı, çıtırdak pizza vs. yazmayan activa görmedim vardır tabi (gelecek yorumlar için şimdiden yazayım ) ama ben görmedim. adamların sukutır anlayışı küçük cc de ticaret ama bi silverwing dedin mi konuşturuyorlar klaslarını o ayrı mesele.
güzel olmuşta yine çok kısa yapmışlar motoru bi 10 cm kadar daha uzun olsa hem şekillenicek hemde rahatlıyacak motor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
yenı goruntusu cok şık.
ya bi motorun cantları bu kadarmı çirkin olur ya
CHOPPER HAYATIMIZ
beyaz rengi güzel duruyor. artık lahmacuncu, kababçısı bunu alır
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
sorununa çare buldum, merak etme sen, ben nasılsa kymco 200s people aldım. nasıl olsa motorada çok temiz bakıyorum. senin paran oldugu zaman sana satarım ayrıca senin motorunlada takas yapar farkını peşin ödersin yeterki durumu düzelt sen, bekleriz seni merak etme bende herhalde ozamana kadar 400-500 cc lik makinalara geçerim herhalde bak bendeki ayrıca movie 125 de duruyor istersen de onlada senin motoru takas edebiliriz. nede olsa tekeri seninkinden büyük daha sonrada people ile elindekini takas ederiz, iyi düşün karar ver, sana ödemede gereken kolaylığı saglarız, merak etme sen................
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
türkıyeye gelırcekmı bu bılgısı olan warmı?
her eve lazım gunlük kullanımlarda bence gayet hoş ama tr gelırmı ne de olsa eskısı hala satılıyor
hakkaten bazı yorumlar bana hayretler verdi anlayamıyorum yani binicek bi motoru olmayan activa hakkında atıyo tutuyo..görende zzr1400le geziyo sanacak..kırık tası yok ayran içmeye kahveye gelirde fincan beğenmez denilir bölelerine..zaten yorum yazmış olmak için yazılan yorumlar çoğu..kardeşim bu motorun amacı şehiriçinde taşımacılık yapmak..gitmiyo yazmış kimileri arkadaşım sokak arası gezen kaç yapsın istiyosun?? 90yapıyo işte activa daha ne yapacak 150mi 200mü?? sanki honda yapamıyoda en iyi makinasıda activa gibi konuşmuş birileri..arkadaşım paran varsa git silverwing600 al onla yap paket servisi 180-190gezrsin şehir içi fena olmaz mı 2ay sonrada dükkanı kapatır gidersin..honda mühendisleri bilmiyo disk fren koymayı bilmiyo 13jant koymayı hayret bişey ya size..demekki servis için en ideali bu..anlamıyamadınız gitti..sanki ürün gamı bi tek activa..hay Allahım ya..adamlar her kesime hitap ediyo parası olmayan 50cc today alır..çok parası olanda 70.000e goldwing..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
şirkete söyleyelimde alsın bunlardan bari
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)