3 tekerlekli ? (Can-Am Spyder SME5)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
piyasaya baya girdiler.
yakında çinli ucuz kopyalarıda girdimi...
heryerde görebiliriz
Orgazma Dudak Büktürür
-
superrr yaa ama nerde bızde o para
-
mat siyah tam facia
-
bu 3 tekerlek işi bence iyi degil hem Jet ski lere benzemiş ne alaka yani, he denizde kullanılsın bence,, bunun motorsikletle uzaktan yakından alakası yok abi .
-
Çok muhteşem bir zengin oyuncağı daha yaptılar.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
-
buna vercem para ile tek kapılı spor araba alabiliyorum. Bu türkşyede zengin işi bu trafikde ben bunu kullansam ne olur , kullanmasam ne olur. 2 teker'e devam.
[B][I]birgün elbet hayabusa'ya sahip olacağım.[/I][/B]:queen:
-
Arkadan itermi acaba yoksa önden çekermi?? Önden Çeker olması daha mantıklı olur fiziken ama..
-
Çok çok çok güzel bence..Bu hafta mutlaka süper loto oynamak lazım..Çok gösterişli duruyor..
-
başa bela olurr derim.park edersin gidersin.bi gelirsin ki 50 kişi üzerinde sagını solunu kurcalıyor.scooerımızın kurcalanmasına uzerıne cıkılmasına tahamul edemıyoruz.bunu nası muhafaza edıcez.en azından devırme tehlıkesı yok
-
ya motosiklet kullanacaksın ya da araba. bu ikisinin arası bir şey olmuş. bence gereksiz bir alet
-
bakınca itici geliyo çünkü 3 teker ve kayak motoru havasında ama üzerinde ve yolda düşünüyorum keyifli olsa gerek. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
17 Haziran 2009, 11:32
bebekte gördum cok şık motosıklet bayada hızlı bişi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)