hocam bu zaten innova 125i nin alt modeli değilmi...125i max. 4500 olucaksa buda 3500-4000 arası gider gelir ama bu motor Tr ye gelmez bunun için fiyat beni bağlamıyor
hocam bu zaten innova 125i nin alt modeli değilmi...125i max. 4500 olucaksa buda 3500-4000 arası gider gelir ama bu motor Tr ye gelmez bunun için fiyat beni bağlamıyor
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
sayın hocam
sabırsızlıkla bekliyoruz hala günler geçmiyor...
Ya bu honda ne zaman getirecek bunları, ikiside güzel fakat
tam da krize denk geldi dolar euro fırladı
bir de fiyatları uygun olursa kapışılır herhalde
Modenas bile türkiyeye gelmiyor. Bu motorun da geleceğinden ümitsizim.
Şu jantları ne olur tubeless lastiğe uygun yapsalar. bu honda türkiye şartlarını hiç mi hiç araştırmıyor. Zırcahil
ben bu honda yı çözemiyorum ya!.. araba alırken bile 2-3 hafta bekletiyorlar
bıde celik jant koymayı unutmasa şu honda
Rüzğarı_hissSet
offf...off... :(
Arkadaşlar konu çok önceden açılmış ancak kesin olmamakla beraber hondanın yeni gelecek modeli bu wave 110i, hatta demişim innova 3 yıl daha satılır sonra bu gelir diye ..
bugun gittim bayiye yeni modellere bakayim ve bir tane de esim icin alayim diye, wave110i vardi kafamda ama gorunce vazgectim, 2011 model wave110i daha guzel, bu bastan asagi plastik yigini olmus resmen, yakitta ayni, hatta yeni kasa 125i bundan daha ekonomik, motorun saglamligi zaten suphe goturmez ama tip cirkin ben almadim
o modeller Türkiyeye geldimi?
bakma güzelim,atla gezelim
Turkiyeye gelmedi, pek gelecegini de sanmiyorum acikcasi, innova 125e devam, sadece uzakdoguya uretse yetistiremez honda viyir viyir insan dolu ve bircogu da honda wave ci ikinci eli yeniyi aratmiyor ama yeni kasalar gordugum kadari ile pek begenilmedi, ama gene de ismi sattirir
kasası çok şişman o motora göre...ayrıca gösterge paneli çok janjanlı :D led ekranda yok...yok abi ben beğenmedim...innovoların kıymetini bilmeliyiz...
arkadasin ekledigi resimler 2009 yilina ait yani eski kasa benim dedigim yeni kasa 2012ler ki dusunun eski kasa yeni kasadan iyi yeniyi gormemek daha iyi honda iyice sapitti, yeni model diye yeni sticker koyup milletin onune verdiler kimse cakmaz diye neyse ki internet var rezillik hemen cikti, ben de yamahaci oldum sayelerinde
sitelerinde wave ile alakalı bir şey yok ama..
Bangkokta bayiye gittim, Turkiyeye henuz gelmedi ve gelecegini de sanmiyorum, cb125 modeli var gelecek diye soylenen, yeni kasalar 10 ocakta tanitildi bol resim eklemistim, linki bulup eklerim buraya
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-girecek.html
anladım kardeş...aman gelmesin ben innovanın hastasıyım alamasam dahi bizim aşkımız innovayla platonik onu seviyorum ama haberi yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)