Wesll Süspansiyon Sistemi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sisteme hayran kaldım...
atv'ye ince teker çok hoş durmuş.... ama sanki virajlarda vs. yerlerde sanki her an kırılacak gibi geliyor bana... tabi ki benimki ön yargı ama sistem benim çoook hoşuma gitti....
-
Gerek enduro gerekse ss grubunda 2 tekerin gelecegi tehlike altında gibi
-
atvler bu sistemle çok eğlenceli olacak arkadaşlar bana verseler bu araçı bütün gün yanlarım
-
ben böle güzel bişey görmedim harika ya........
-
yok abi 2 tekere değişmem bunu baksana her an yan yatcak gibi
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
-
-
Hımmm Bu süspansiyonla atvler daha eğlenceli hale gelir böylece
-
aykan adlı üyeden alıntı
ben böle güzel bişey görmedim harika ya........
aynen harika bişey
-
Bu sistem sayesinde ağırlık merkezi kaydırılarak , atv'lerin devrilme kabusu ortadan kalkar... Başarılı...
-
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
videoyu izlemek çok güzeldi
tamamen drift özellikli bir esnekliğe sahip
umarım kullanması çok keyiflidir.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
Güvenle viraj almak,yanlamak adına iyi bir sistem.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
-
kasvet adlı üyeden alıntı
atvler bu sistemle çok eğlenceli olacak arkadaşlar bana verseler bu araçı bütün gün yanlarım
süper fikir saatlerce yanlardım
-
Belki vardır ama yakında kilitli diferansiyel sistemli ATV'lerin bile viideolarının yayınlanması muhtemel?!?!?!
Sistemmi? 10 numara olmuş
-
bence sistem çok güzel kaza riskini çok düşürüryor
ancak buna atv ler ile akrobasi hareketleri yapan arkadaşlar pek sevinmez gibime geliyor motor 2 teker üzerine kalkmaz kalkması demek devrilmesi demek bu durumda
-
Bence oldukca basarılı iki tekerden korkan ( cekinen ) ama motor sevdasi olan yada ailesinin motora izin vermeyen ama aslinda gizliden gizliye motor gibi davranabilen bu bu aracla aileler kandırılabilir :D tabi dört cekerin kayma riskinin azalması yere tutunmasının artmasıda cabası. Tomohawk mıydı neydi oda bu sistemde ama lastiler daha yakın oyle düşünülürse atv degilde her motosiklete uygulanabilir bir sistem ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
gayet basarili, drift icin yaratilmis, arazi canavari bir makine olmus!! ustune binenin gaz ve lastik btene kadar yanlamaya ara verebilecegine inanmiyorum..
ss de ne kadar keyifli olur bilemicem tabi, kullanmayi yeni ogrenen motorcu gibi dururulur ustunde eminim.. hani bisikletlerin arkasina 2 teker cakilir ya cocuk dusmesin diye, bende ayni etkiyi yaratti.. dogasina aykiri ss in 4 teker..
hem motora binicen hem trafikte beklicen.. i-ih cok sacma..
Wildgoose Rider - Transalp 650
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler