Manevra kabiliyeti,süspansiyon özellikleri video'da süper sergilenmiş.Fakat bana 18 veya 19. yüzyıldaki modern at arabalarını anımsattı.
Manevra kabiliyeti,süspansiyon özellikleri video'da süper sergilenmiş.Fakat bana 18 veya 19. yüzyıldaki modern at arabalarını anımsattı.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
düz yolda yanlayınca sorun olmazmı ki yani direksiyonu çevirmeden motor sağa sola çekmezmi...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Mukemmel! Benim gibi konfora duskun, dusmekten tirsan motosiklet severler icin ideal otesi
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Atv'de son nokta konulmuştur, birde buna arazi lastiği taktı mı değme keyfne ,tam bağımsız süspansiyonun bu kadar esnek çalışabilidiği araç yoktur herhalde. En az 3 tarz da motorsiklet için eklenecektir.
Tecrübesi olmayanların kontrol edemeyecegi kanısındayım
hehe 4 tekerde yakısıo ss lere walla ha en azından artık cewreden '' bırakın su 2 tekeri . 2 teker öldürür . 2 tekere binenlerin hepsi deli .4 teker dururken 2 tekere bınılırmı !! gibi tepkiler almayız :D gerci bulur onlar gene bişiler ama neyse
sistem ılerde cok fazla karsımıza cıkcak we klasık atv ler tarih olcak gıbıme gelıo ss lerde tercıh edılcenı yada yaygın olarak kullanılcanı sanmam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)