Gorunuslerı bana gore guzel fıyatınıda dusuk yaparlarsa cok guzel satılır...
Gorunuslerı bana gore guzel fıyatınıda dusuk yaparlarsa cok guzel satılır...
HONDA
snrm bnm ehliyt alabileceğim yıla denk geliyor blki bşlngç motorum olablr -tabi fytı önmli--
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
çekinme al derim zira bu modelle gözler üstünüzde olacak derim ayrıca motorunuzu kıskanacak guruplar artarak katlanacak derim zira siz motoru almadan bir kaçtane motorunuza nazar boncugu alsanız daha iyi olur başlangıç için belkide size şans getirir ayrıca dogru seçim dogru karar ayrıca bu motor epey markanında pabucunu dama fırlatarak atacaktır zaten çogu bunun korkusunu haklı olarak şimdiden yaşamaya başladı zira kendi motorlarının para etmediklerini bir kez daha görecekler
yakında bu model çıkınca cbr -ybr 125 -150 modelleri türkiyedesorun yaratıp motosiklet çöplüklerinde görülecek hurdacılara şimdiden duyurulur eminim zaman beni haklı çıkarır
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
gelirse cbr125 i sallar gibi tabi fiyatda önemli
O BİR HAYATTIR
bn tknk özellklerden pek anlamıorm motorm olmadığı için, tknk öz. olrk cbr den daa mı iyi
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
bu mtr kesn olark türkiye'ye gelecek mi
şekil şema fena değilmiş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
valla guzel makıne 600 makına gorutusu var artı hos duryor bence hoysongdan ucuz oluca kesın eger nakul olursa derbım var satr onu alırım bence renk olayıda guzel ınsanlah gelır bızde goruruz
renk çeşitleri daha fazla olsaymş ve aynalar dirksyona entegre yplsaymş çok daha gsl olrmş, mesela quannon 125 in daha fzlaydı renk seçenkleri daha hoş görünüyordu :/
bu motorun Türkiye'ye gelme ihtimali yok zaten 150 cclik versiyonu 2010 da çıkıcak en azından 4 sene gelmez.İlk planları içerisinde Myroad 700cc'i getirmek var ki 2009 içerisinde gelcek ama şubatta ki fuara yetişmesi zor gibi..
Motor Türkiye'ye gelse bile cbr125'ten çok daha düşük bir fiyat beklememek gerekir diye düşünüyorum. cbr125'ten daha kalıplı olması,görünümü vs.gerçekten çok güzel. kymco'yu yabana atmamak lazım ama honda'dan sonra bu motoru getirip satmayı başarmak biraz kârdan fedakarlık gerektirir bence
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
Bu Motorun Hakkı 5 Bin Ytl Üstüne Satarsa Alıcı Bulamaz .
Ön/arka Disk Fren Olması İyi Zaten Bunlardan Aşağısı Motoru Durduramaz.Şimdilik Özelliklere Bakılarak Güzel.Hele Bi Türkiye Yollarını görsün Bu Motor Ondan Sonra Kullananlardan Alalım Diğer yorumlarıda
Vesselam.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
cbr 125 e benziyor ama güzel motor inşallah türkiyeye gelirde biraz bari rekabet olur
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
walla kırmızısı hoş görünüyo krom egsoz da yakışmış,hele bi gelsin bakalım görelim,ama fiyatı 5500 den fazla olur diye düşünüyorum...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)