Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Moto Morini Granpasso H83

REKLAM ALANI
    TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    İtalyan olsunda çamurdan olsun
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bu iki kasayı birbirine benzetiyorsan o zaman birbirine benzemeyen enduro yok diyebiliriz bunların yanına yeni kasa xt660 da ekle derim

şahsen ben hiç bir yerini benzetemedim ne egzosu ne kıç tarafı ne selesi ne jantı hiç bir yeri benzemiyor
    Dostum GS 1200 e bu kadar benzeyen bir tane daha varsa motosiklet fotosu koyarmısıın lütfen? GS 1200 ün tel jant olan versiyonlarıda var fakat bilgisayarımda bu vardı bunu koydum.,Ayrıca XT660 adı üstünde 660cc bu motorların herikiside 1200 cc yani BMW klasmanında.Fiyat konusuna gelince Türkiye de 10.000 dolara satabilirlerse öpsün başına koysunlar.

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    gusel bı tasarıma sahıp olmus...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum GS 1200 e bu kadar benzeyen bir tane daha varsa motosiklet fotosu koyarmısıın lütfen? GS 1200 ün tel jant olan versiyonlarıda var fakat bilgisayarımda bu vardı bunu koydum.,Ayrıca XT660 adı üstünde 660cc bu motorların herikiside 1200 cc yani BMW klasmanında.Fiyat konusuna gelince Türkiye de 10.000 dolara satabilirlerse öpsün başına koysunlar.
    çünkü bmw kadar köklü değil burada
    ayrıca servis, yedek parça ve tanınmak da önemli olunca olay farklı yere gidiyor
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sadece kasa olarak kıyasladım motor hacimlerini katmadım zaten motorda önemli değil o kadar önemli olan kasa tasarımı ben kasa tasarımını şahsen benzetemedim sen benzetiyorsan sorun yok..

Demişinki 1200cc ye benzeyen bu kadar varsa koyarmısın var tabi eyer bu moto morini benziyorsa bunlar hıp demiş 1200 ün burnundan düşmüş bana göre

Moto Guzzi Stelvio 1200 4V

Aprilia 1200cc Dorsoduro

buda xt 660

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)