bu tarz motorlar tork daha önemlidir yüksek devirde seyahat etmek iyi değildir
bu tarz motorlar tork daha önemlidir yüksek devirde seyahat etmek iyi değildir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
125 liğin fiyatı uygun olursa max 6 gibi çok güzel tutulur
hatta şu andaki güncel model GRAND DINK 150 6000 ytl thminim GRAND DINK in yerini alır bu makine...
abi iyimisiniz siz ya?
125 lik makinaya 6.000 verilir mi hiç?
bence cok guzel bır model kymco yapmıs yıne yapacagını
Hoş gözüküyor...Tarzım olsa makul fiyat aralıklarında olmak kaydıyla kesinlikle incelenebileceğim bir motor
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
cok guzel motor
uygun fiyata gelmesini beklemek biraz hayal
anowww acayip binesim geldi fiyatı 4 bn civarı olsa almak için plan kurardıkta 7-8 bin derler şimdi buna.
Motosiklet Aşkı Ölmez,Biz Ölürüz
görüntüsü ve kalitesi güzel çünkü o bir kymco Ancak 300 cc lik bir scooter ile 250 cc lik scooterin vergisi arasında fark var bu farkın ne kadar olduğunu bilen var mı?
arkadaşlar bu motor ne zaman türkiyeye gelecek bilgisği olan varmı 250cc motosiklet az gelip 500cc de cok fazla geliyor ve cok yakıyorsa iyi bir secenek en azından sehir ici ideal olduğu gibi şehirler arası seyahat lerde insanı bıktırmaz diye düşünüyorum
yorumlara bakıp neşem yerıme gelıyor sabah sabah Türk insanı anca bu kadar tutarsız olur zaten
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
motoplus fuarına getirmişler ve liste fiyatı 11.950 TL.
hem görüntüsü, hem teknik özellikleriyle güzel bir maksi scooter.
300 cc., enjeksiyonlu, su soğutmalı,
29 hp ve 167 kg.
tekerler 14" ve 13"
devasa bir bagajı var, iki kask sığdığı gibi bir sürü de eşya alır.
kaslı, dinamik, çekici bir görünüme sahip.
selesi çok rahat
modelde abs olup olmadığı konusunda, fuardaki kişiler net bir cevap veremediler. sanki abs sensörü vardı.
Suzuki burgman 400 olmuş 23.000 Lira , honda sw 400 satılmıyo artık.Bence kymco maxi scooterda başı çekiyo artık.300 cc 30 beygirlik bir maxiscooterla kymco büyük bir boşluğu doldurmuş.12.000 TL'lik fiyatıyla gayet uygun.Çok yakmaz , uzun yolda 150 km hızları görür , yavaş kalmaz.Türkiye için ideal olmuş.
görünüş olarak gerçekten biraz karışık olmuş, büyük mü küçük mü tam olarak anlaşılamıyor. siyah motora yakışırmış gibi duruyor ama ülkemize sadece beyaz ve gümüşü geliyor. şu anda gts 250 kullanıcısıyım, motor görünüş olarak gerçekten çok iyi ama fazla yakışı, fahiş yedek parça fiyatları ve 250lik motorun biraz yetersiz kalması beni motordan soğuttu. kymco'nun modelini görünce biraz araştırma yaptım. özellikle youtubedan izlediğim 0'dan 100'e 7,5 saniyede çıkdığını gösteren video beni çok etkiledi. yine de fiyat olarak kymco 500le çok da fazla farkı bulunmaması beni düşündürüyor. aşağıdaki linlden ilgili videoya ulaşabilirsiniz:
motor gerçekten acayip uzuyor
http://www.youtube.com/watch?v=BiAdn...eature=related
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)