Japon ‘Gravel Crew’ ‘den Özel Yapım Modeller
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
demekki neymiş ön ve arka çamurluklar fazlalıkmış sökmek lazımmış
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
60 ların motosikletlerini hayata geçirmiş gibi olmuşlar..
tasarımlar eskinin yeniye yansıması bariz
-
-
anlaşılan Japonya'da bırakın çamuru, su birikintisi bile yok
-
zevkler tartışılmaz ama arkadşlar ben üstüne para vermeleri lazım
bunlarla gezmem için benim hiç hoşuma gitmedi
japon diye şak şak cılık yabmam dobra dobra beğenmedim
-
motorlar çok kıyak....60 ların motorları günümüze taşınmış ama modifiye ile...yani atıyorum 60 lıların giyim tarzı bazen nasıl günümüzde moda oluyorsa bunlarda öle olmuş...en çok çift disk li yamaha yı beğendim
-
bencede berbat hiç beğenmedim.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
bunlar super 52 gıbı aynı gereksız bence
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
-
ayna yok, çamurluk yok, tasarımlar eski malzeme yeni, biraz haddimi aşıp tasarım olarak hiç birşey göremediğimi, görselliğe önem verip ihtiyaçları ortadan kaldırıp kitch bir tasarım olmuş diyebilirim....ha bu yorumu yapıyorsunda sen birşeyler yaptın mı diye sorarsanız o ayrı dedim ya haddimi aştım, ama hayalim sadece bu işlerle ilgili bir atölye açmak....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
Yorum yapmak gaye normal.
Ayrıca, mobilet şasesini alıp, içerisine motor ekleyerek bizde çalışır ve yürür motosiklet yapabiliriz, çok ta kaliteli şeyler değil.
-
çok kaliteli şeyler deil ama emek bence calısmıslar yani.
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
CTRL1975 adlı üyeden alıntı
Çamur sıçrasada görünümü okadar hoş ki ben kendi motorumun çamurluğunu uzatmayı şimdilik düşünmüyorum . Bu modellerde çok hoş ayrıca.
BirazCık Temizlesen dahada Göze Batacaktır senin Makinen...
Konumuza GElince.. Pekte Fazla Beğenmedim.. şaseler birbirinin Aynı... süspansiyonlara varıncaya kadar..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)