Ducati Bayliss 1098R - Limitli Sayıda Üretilecek
Reklamlar
-
Ducati, 2008 Dünya Superbike Şampiyonasında ki başarısını “1098 R Bayliss” ile kutlayacak.
Standart R modeli ile aynı özelliklere sahip olacak 1098 R Bayliss versiyonu Aldo Drudi tarafından tasarlanan özel renk şeması ile satışa sunulacak. Troy’un Portekiz ‘de final yarışında kullanılan araç üzerinde ‘21′ numarayıda taşıyor. Kırmızı ve beyaz renk lacivert zemin üzerinde kullanılarak Avustralya bayrağı aracın grenajlarına yansıtılmış.
1098 R Bayliss, 500 tane üretilecek ve her aracın üretim numarası üretildiği yer ile beraber aracın üzerinde yazacak. Araçta ayrıca Ducati Motor Holding CEO su Gabriele Del Torchio ve 3 kez Ducati Corse Dünya Superbike Şampiyonu olmuş Troy Bayliss ‘in imzaları olacak.
Aracın satılacak bu versiyonunda Termignoni tarafından pist kullanımı için üretilen komple yarış egzoz kiti, ECU, logolu motosiklet örtüsü ve arka padok standıda araç sahiplerine verilecek. Aracın yurt dışındaki fiyatı £26,000 civarında satışa sunulması bekleniyor.
Moto Aktüel
online motosiklet bilgi kaynağı
Reklamlar
-
cok guzel yaa harıka...ama 55 mılyar bıraz fazla yaa...keske param olsada alsam
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
-
bu motora 55 milyar verende akıl namına bişey yoktur gider goldwing alırım.....o paraya hem iki büklüm yolda gitmem...racinglerden nefret ediyorum....
-
ducatileri hep sevmişimdir buda güzel bir tasarım olmuş param olsa 1 motorla zaten yetinmezdim bir kaç motor sahibi olurdum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)