Elektrik motorlu motosiklet GPR-S
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Aslında bunları şarj etmeye gerek duyulmuyacak bir alternatör sistemi yapmaları gerekir o zaman sadece bin git olur
-
bence super yaaa ama motorun en onemlı ayrıntılarından bırı sestır o nasıl olcak bunda ben o sesı duymadan rahat edememkı...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
arkadaşlar bunlarda radyasyon durumları nasıl bana insana zararlı bişi gibi geliyor bunlar.Eksoz dumanı da öle de .
-
killing_machine adlı üyeden alıntı
Aslında bunları şarj etmeye gerek duyulmuyacak bir alternatör sistemi yapmaları gerekir o zaman sadece bin git olur
Öyle bi sistem fizik yasalarına aykırı, imkansız.
cbr125faik adlı üyeden alıntı
bence super yaaa ama motorun en onemlı ayrıntılarından bırı sestır o nasıl olcak bunda ben o sesı duymadan rahat edememkı...
Egzoz taktırıp ufak bir kompresöre bağla, kompresörün debi ayarını da gaz kolu ile kontrol edersin olay çözlür.
Sessiz olması çok daha güzel bence. Huzur elektrik motorunda
-
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
killing_machine adlı üyeden alıntı
tekerlek hareketini enerjiye çevirip 2. bir guç deposuna aktara bilir 1. guç deposundaki enerji bitiğinde 2. depoyu devreye alır falan filan biraz fazla fantastik oldu ama ilk yanmalı motorsiklet icat edildiğinde deselerdiki bu aletler bi zaman sonra elektirikle çalışcak die kimse inanmazdı hatta gulerlerdi bile ama şimdi oluo beldi Killing_machine arkadaşın dediğide olabilir
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
yiit10 adlı üyeden alıntı
tekerlek hareketini enerjiye çevirip 2. bir guç deposuna aktara bilir 1. guç deposundaki enerji bitiğinde 2. depoyu devreye alır falan filan biraz fazla fantastik oldu ama ilk yanmalı motorsiklet icat edildiğinde deselerdiki bu aletler bi zaman sonra elektirikle çalışcak die kimse inanmazdı hatta gulerlerdi bile ama şimdi oluo beldi Killing_machine arkadaşın dediğide olabilir
Olamaz kardeşim. çünkü enerji yoktan var edilemez. Devri daim makineleri denir bu çeşit icatlara, yüzlerce deneme yapılmış, hiçbiri başarılı olamamıştır. Çünkü termodinamiğin 1 yasasına aykırı !
-
yiit10 adlı üyeden alıntı
Einstain a sövmüş gibi oldun şimdi.
Sürekli yokuş aşşağı güzergahta gidiyorsa bi bakıma olur.Mesela yokuş aşşa giderken şarj eder sonrada yokuşu çıkar. Bataryada mutlaka azalma olacaktır. Ama şarj sıklığı oldukça azalır.
-
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
Peki ya bunların güneş enerjisiyle çalışanını yapsalar deyip konuyu daha da derinleştirmek istiyorum
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
Ben de rüzgar enerjisi diyeceğim Nasılsa hareket halinde iken bolca rüzgar var
Çok denemek istediğim bir motor, 4-5 yıl içinde ortalık bunlarla dolar.
-
ben gene bi saçmalığa imzamı atıyımmı ? ruzgar guneş derken bitanede nukleer enerjili yapsınlar denizaltı misali nası olur?
-
herşeyden önce bataryayı kuvvetlendirseler de menzili artsa.Elektrik motorlu motorsikletlerin en kötü özelliği menzildir günümüzde.
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)