2009 Yamaha Majesty 400 Sport
Reklamlar
-
Reklamlar
-
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Bu güzel motora bu gidon tipi hiç yakışmamış
-
suzuki burgmanın acayip bi versiyonu vardı daha piyasaya çıkmayan buda acayip bişey olmuş karga gibi bakıyor
-
-
Bence bu spor scooter tasarimlari ile iyice sacmaladilar. Spor istiyorsan git ona gore motor al. Scooter istiyorsan da alirsin dogru duzgun bir scooter olur biter. Sport scooter ne demek yani.
Illa kaskini vs ni koyacak birsey istiyorsan o zaman al bir naked, arkasinida al cantani, ona koy ne koyacaksan
-
-
burgman a hayatta rakip olamaz bu motor, arkadaşlarında dediği gibi gidon çok kötü durmuş ve önde tek disk var, paneli fena değil
-
bence guzel olmus ama madem sport tarzı yapıosun o zaman ne demeye gıdonu bu kadar yuksek yaptın onu anlamadım...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
ne kadar dandirikten bi gidon o öle yaa bi kromla kapla ne bilim bişi yap bari
-
Japonya'daki maxiscooter modifiye çılgınlığına üretici firmalarda dahil olmus anlasılan Ne yapsalarda Gilera nexus 500 kadar spor olamiyolar hala aynı hantal kasa hala aynı hantal görüntü
-
piyasadaki model daha yakışıklı bence
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
gidon bisiklet gidonu gibi emanet... bir scootere bu kadar beygir ve hız... bilmiyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)