Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ZERO elektrik motorlu motokros piyasada

REKLAM ALANI
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABD Kaliforniyalı tasarımcı Neil Saiki imzalı elektrik motorlu motokros Zero X Eylül ayı itibarıyla yenilenerek 7450 $ etiket fiyatıyla satışa sunuldu...Motosiklette lithium ion Batarya beslemeli 17,4 kw. Alman yapımı 23 beygir güç üreten fırça kollaktörlü bir motor kullanılıyor.ABD sınırları içerisinde standard besleme voltajı olarak 110 Volt gerilim uygulaması Avrupa ülkemiz ve bir çok dünya ülkesinde 220 Volt olarak uygulanır durumda...Zero bu sorunu bir anahtar yardımıyla çözmüş...Motosiklet anahtar yardımıyla ister 110 Volt ister 220 Volt kademeleri seçilerek şarj edilebiliyor...Yaklaşık 2 saat şarj sonrası 64 km kadar menzile ulaşabilen Zero X'te önde ve arkada 20 x 3.0 inç çelik disk frenler kullanılmış.Motosikletin hız kontrolörü (Sürücü) üzerindeki bir switch vasıtası ile son hız ve hızlanma parametreleri (Yavaş ve spor) modlarında revize edilebiliyor...Doğal olarak sıfır egzoz emisyonuna sahip olan motosikletin Aliminyum şasisinin oldukça hafif olduğu idda edilmiş...
    Alttaki grafik incelendiğinde motosikletin (0-30 mil) hızlanmasının 2 saniye olduğu ve bu süre zarfındada 17 beygir güce ulaştğı göze çarpıyor...

http://www.zeromotorcycles.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    O disk frenlerde aklim kaldi benim ciddi bir yokustan inerken yeterli olacakmi , hidrolik degil sanirsam papuclar.

yakinda cross yarislarinin ana sponsurlugunu Duracell alir gibi geliyor
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    ilginç ve değişik bir tasarım...........
    kross modellerin geleceğinde ne gibi farklar nasıl kökten değişimler olabileceğinin sinyallerini veren bir tasarım
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O disk frenlerde aklim kaldi benim ciddi bir yokustan inerken yeterli olacakmi , hidrolik degil sanirsam papuclar.

Motosikletin ön ve arka frenleri hidrolik ve klasik gidondan el kumandalı ayak fren pegi yok...

Motosikleti
    Yamaha 09 YBR sonunda:)
    oldum olası elektirikli hiçbir ulaşım aracını sevmemişimdir heleki motorda elektirik? asla! neyleyim ben motoruma benzinlikten benzin almadıktan sonra telefon gibi şarj etmeyi
    [B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    bari cross motosiklete yapmasalarmış adam bir zıplayacak batarya ondan önce koyup gidecek
    MoToCroSS RuLeZZ

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Paylaşım için sağol. Tuhaf bir şey. Frenlere bir arkadaş hidrolik demiş ama ben hidrolik yağı haznesini göremedim. Ayrıca alt fren merkezinde yani balataların olduğu yerde tıpa gibi birşeyde var ama.... Pek anlam veremedim.
    Hidroliklerde hava yaparsa havasını alıyoruz o tıpadan ama hidrolik haznesi yok bunda...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    o diil de, o kadar lityum pil öldükten motoru napıyoruz?
    !?

Motosikleti
    mz 251
    bunlar ilk prototip ler her ne kadar beğenmesek te ileride benzinlilerin yerini alacaklardır daha ucuz daha sağlam daha dayanıklı hale gelecekleridr bu kesin
    müzisyen agırsiklet şampiyon

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı mzcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunlar ilk prototip ler her ne kadar beğenmesek te ileride benzinlilerin yerini alacaklardır daha ucuz daha sağlam daha dayanıklı hale gelecekleridr bu kesin
    +1500. İleride değil çok yakında

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Pekde iç açıcı gözükmüyor, ilerde belki daha komplike bişeyler olabilir.Şase sağlam hatun kaldırdığına göre hafif şaseye 125 cc lik zealsun yada ramzeyin cross motorunu oturtacaksın daha süper olur kanımca

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Enduronun sesi ve titreşimi olmadığı sürece o zevki vermez
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    her devirde aynı torku veren, şimdiki içtenyanmalı motorlardan daha hafif, daha az bakım gerektiren, karbon üretmeyen ve dolayısıyla küresel ısınmaya katkıda bulunmayan (çoğunuzun ne kadar önemsediği yazılanlardan anlaşılıyor), daha hafif, daha ucuz.... hala daha titreşmek isteyenler var

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

BU güzeldi
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    Ama sitesinde 20 bg yazıyor...
    :thumright

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    beygirini gücünü vs hepsini geçtimde pille çalışan motorlar hakkında yani bir bataryayla en fazla kassan 100 km felan yapılabiliyor sanırımki daha bu tarz aletlerde (motosikletlerde) uzun km yapanı görmedim şehir içi için ideal bir çözüm olabilir ama uzun yol yapıcaklar için durum vahim her 100 km bir 2 saat şarjmı beklyecekler eşşek o adam işkenceyi çektikten sonra varını yoğunu satar ışınlanma cihazı alır =)

bu arada eşek gibi demek istemiştim ama orada hızlı yazmaktan aradaki kelimeyi yutmuşum =)
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    yamaha cripton R 110 cc
    Alıntı yiit10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oldum olası elektirikli hiçbir ulaşım aracını sevmemişimdir heleki motorda elektirik? asla! neyleyim ben motoruma benzinlikten benzin almadıktan sonra telefon gibi şarj etmeyi
    aynen katılıyorum
    bastın mı gaza brooooooooom diye ses çıkmadıktan sonra napiiyim ööle motoru

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    motor sesi elektronik mi?
    yok kalsın ben benzin yakmayı tercih ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)