ZERO elektrik motorlu motokros piyasada
Reklamlar
-
Reklamlar
-
O disk frenlerde aklim kaldi benim ciddi bir yokustan inerken yeterli olacakmi , hidrolik degil sanirsam papuclar.
yakinda cross yarislarinin ana sponsurlugunu Duracell alir gibi geliyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
ilginç ve değişik bir tasarım...........
kross modellerin geleceğinde ne gibi farklar nasıl kökten değişimler olabileceğinin sinyallerini veren bir tasarım
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
O disk frenlerde aklim kaldi benim ciddi bir yokustan inerken yeterli olacakmi , hidrolik degil sanirsam papuclar.
yakinda cross yarislarinin ana sponsurlugunu Duracell alir gibi geliyor
Motosikletin ön ve arka frenleri hidrolik ve klasik gidondan el kumandalı ayak fren pegi yok...
-
oldum olası elektirikli hiçbir ulaşım aracını sevmemişimdir heleki motorda elektirik? asla! neyleyim ben motoruma benzinlikten benzin almadıktan sonra telefon gibi şarj etmeyi
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
bari cross motosiklete yapmasalarmış adam bir zıplayacak batarya ondan önce koyup gidecek
-
Paylaşım için sağol. Tuhaf bir şey. Frenlere bir arkadaş hidrolik demiş ama ben hidrolik yağı haznesini göremedim. Ayrıca alt fren merkezinde yani balataların olduğu yerde tıpa gibi birşeyde var ama.... Pek anlam veremedim.
Hidroliklerde hava yaparsa havasını alıyoruz o tıpadan ama hidrolik haznesi yok bunda...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
o diil de, o kadar lityum pil öldükten motoru napıyoruz?
-
bunlar ilk prototip ler her ne kadar beğenmesek te ileride benzinlilerin yerini alacaklardır daha ucuz daha sağlam daha dayanıklı hale gelecekleridr bu kesin
müzisyen agırsiklet şampiyon
-
mzcı adlı üyeden alıntı
bunlar ilk prototip ler her ne kadar beğenmesek te ileride benzinlilerin yerini alacaklardır daha ucuz daha sağlam daha dayanıklı hale gelecekleridr bu kesin
+1500. İleride değil çok yakında
-
Pekde iç açıcı gözükmüyor, ilerde belki daha komplike bişeyler olabilir.Şase sağlam hatun kaldırdığına göre hafif şaseye 125 cc lik zealsun yada ramzeyin cross motorunu oturtacaksın daha süper olur kanımca
-
Enduronun sesi ve titreşimi olmadığı sürece o zevki vermez
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
her devirde aynı torku veren, şimdiki içtenyanmalı motorlardan daha hafif, daha az bakım gerektiren, karbon üretmeyen ve dolayısıyla küresel ısınmaya katkıda bulunmayan (çoğunuzun ne kadar önemsediği yazılanlardan anlaşılıyor), daha hafif, daha ucuz.... hala daha titreşmek isteyenler var
-
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Ama sitesinde 20 bg yazıyor...
-
beygirini gücünü vs hepsini geçtimde pille çalışan motorlar hakkında yani bir bataryayla en fazla kassan 100 km felan yapılabiliyor sanırımki daha bu tarz aletlerde (motosikletlerde) uzun km yapanı görmedim şehir içi için ideal bir çözüm olabilir ama uzun yol yapıcaklar için durum vahim her 100 km bir 2 saat şarjmı beklyecekler eşşek o adam işkenceyi çektikten sonra varını yoğunu satar ışınlanma cihazı alır =)
bu arada eşek gibi demek istemiştim ama orada hızlı yazmaktan aradaki kelimeyi yutmuşum =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
yiit10 adlı üyeden alıntı
oldum olası elektirikli hiçbir ulaşım aracını sevmemişimdir heleki motorda elektirik? asla! neyleyim ben motoruma benzinlikten benzin almadıktan sonra telefon gibi şarj etmeyi
aynen katılıyorum
bastın mı gaza brooooooooom diye ses çıkmadıktan sonra napiiyim ööle motoru
-
motor sesi elektronik mi?
yok kalsın ben benzin yakmayı tercih ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)