Suzuki Burgman 400 Spor Konsept
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel ya TR'ye gelacakmi acaba ya hasta oldum bu motora
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
motosiklete benzio
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
Super olmuş bence hic birsey yapmasalar bile bu renklerde bir ürün çıkarılmalı bence.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
tr ylllarında imkansız binilmez...
-
neden ters teleskopik süspansiyon değilmi buun arkasındaki gaz basınca arkası havaya kalkıyor süspansiyon içinde bi ayar tuşu wardır sanırım hakkaten bu kadarda alçak kullanılamaz gibi bişe...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Gelir gelir ama gelmez
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
tr ylllarında imkansız binilmez...
İmkansızdanda imkansız=)
Yere sıfır bir motor...
İstanbulun kasisli cukurlu yollarına dayanmaz bu motor
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
Tek kelime;
MÜKEMMEL
Bayıldım bu motora. Scooterları hiç beyenmesemde bu motoru acayip beyendim. Kesinlikle consept model olmaktan çıkarılıp seri üretime alınmalı. İnanılmaz tutar.
-
yaa bu scooterların, manuel vitesli modellerini de yapsalar aslında baya iyi olur bence
Bu model herşeyiyle çok güzel olmuş
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
marwel114 adlı üyeden alıntı
yaa bu scooterların, manuel vitesli modellerini de yapsalar aslında baya iyi olur bence
Bu model herşeyiyle çok güzel olmuş
Benim gördüğüm kadarıyla bu motor Triptonik
-
Burgman 650 de kullanılan tiptronik sanzıman kullanılmış, görüntüsü çok şık ama kullanışlı olmayacağı kesin.
Özellikle egzosunu çok beğendim
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
gerçek olamayacak kadar güzel. eğer gerçeksede türkiye yolları için uygun değil.çok alçak.
-
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
gerçek olamayacak kadar güzel. eğer gerçeksede türkiye yolları için uygun değil.çok alçak.
Adı üzerinde spor scotter
-
O minik tekerleklerle ve alcak tabanla TR yollarında işi zor olur.
Görüntü (bir skutıra göre) ama muhteşem.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
harıka yaa suanda begendigim en guzel scoo valla super
-
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
1. bu motorun benzerlerini bireysel olarak japonyada yapanlar var zaten
2.motorda burgman650 nın sanzımanı var yani motor tiptronik(NORMAL-OTOMATİK-POWER)
3.dikkat edilirse sag gidonda mode bölümü bulunuyor.Oklar asagı ve yukarıyı gösteriyor.Muhtemelen yukseklı ayarı yapan bir elektromotor veyapnömatik sistem var..(tahminim)
4-Vedat sen yuksek motor kullanıyorsunda ne oluyor
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
ben bekliyimde bundan alıyım nasıl olsa yaparlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Her yeri tuzaklar ve sinsi tehlikelerle dolu ülkemiz karayollarında bu tür makinalara binilmesi sadece kaporta ve karenajcıların işine yarar,zevkten
çok çile çekeceğiniz garantidir.
Bu sebepten değilmidir ki en çok enduroların popülaritesi bu yüzden alıp başını gidiyor, kırdığınız her parçanın bakkalda bile bulunduğu ve havaalanı kadar net ve temiz yollarının bulunduğu almanya ve muadili ülkelerde ise tabii ki bu araçların tadına varılmaz...Bizler ise kedi misalii ahh çekeriz..
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
10 numara olmuş Suzuki çıtayı gittikçe yükseltiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)