Royal Enfield Bullet Classic 500
Reklamlar
-
Reklamlar
-
fiyakalı, çekici. klasik tutkunlarına yepisyeni bi klasik. iyi bi enduronun yanında böyle bişeyimde olsun isterdim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
eskiye sadık kalarak yenilemeleri hoş olmuş
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
-
sesi nasıl aceba?????
-
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Şu fotoyu ilk gördüğüm zaman içim sızladı..Ateş bastı bir anda beni..
"Ulem yazık olmuş antika be bu..Mankene bak yaw.Deponun üstünde dizleriniyana vermiş oturmuş..
Kıyılır mı bu motosiklete.
Kıyılırmı bu antikaya."
Dedim bir an..
Ama konuyu okuyunca onun antika değilde yeniden ve eskisine sadık kalınarak
yapılmış kolpası olduğunu gördüm..
Yüreğim serinledi valla..
.
sonuna kadar katılıyorum . araba tutkunları mankenlere bakar ama motosiklet tutkunları motosiklete bakar farkımız bu
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
-
Selamlar,
Bana gençliğmi hatırlattı altmışlı yıllarda bunun orijinal İngiliz imalatı ile çok gezmiştim, eskiden olduğu gibi bu modelde de vites sağdamı acaba bilen varmı.
-
gerçektende çok şık olmuş, peki bunun fiyat konusu nedir acaba, bilen duyan...
-
-
keşke tüm markalar efsanelerini yaşatsa
-
royal enfıeld neden Türkiye de yok classic 350 modeli çok hoşuma gidiyo
http://www.royalenfield.com/default.aspx
-
Bu motorların en bilinen özelliği nedir? Arızamı yapmaz, yoldamı bırakmaz, çokmu rahattır vb?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Arıza yapmaz Hintliler yıllardır kullanıyor. hatta dizel modeli bile var (çakma dizel mctye selam olsun ) Nasuh Mahruki hindistan seyahatinde oradan aldığı enfieldi kullanmıştı. Hatta tavsiyesi buraya uçakla gelip bir enfield alın, dönerken satın 300 $ a almış yanlış hatırlamıyorsam
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
devran usta adlı üyeden alıntı
keşke tüm markalar efsanelerini yaşatsa
Bende bunu diycektim...Keşke, keşke araba firmaları da aynı mantık da olsa, en azından bazıları...
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Ama konuyu okuyunca onun antika değilde yeniden ve eskisine sadık kalınarak
yapılmış kolpası olduğunu gördüm..
"Kolpa" derken??
-
Harika...Umarım klasik markalar modeller tekrar böyle hayat bulur...
-
Keşke pahalı olmasa da alsak bir tane.Bende isterim böyle birşeyim olsun.Tek motorum bunun olmasını isterdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)