abi bu ne ya benbunu oyuncak diye bile almam
motor benim için bir hastalık ::stretche
tr ye gelır mı fiyat nedir bilgisi olan var mı_?
' ρĺىLĺk*
honda maliyetten mi kısıyor yoksa ben markayım her yaptımı satarımmı diyor cbf 150 yaptı ve devir saati bide manevala koymadı ve şimdi cbf 125te gene aynısını yapıyor
bir gelsede piyasa şöyle başlangıç motoru için sağlam 125liklerle dolsa.millette çinlilere yönelmese. azıcık fiyatı ucuz tutsalar sürümden bile kazanabilirler...
gelmiyecekmiş türkiyeye honda cevabı bu
Ozaman bu motoru bekleyenlere geçmiş olsun.
Bu motor çok yakında gelecekmiş.
Şu anda Cbf 150 liste fiyatı 3900 ise bu motorda en az 4500 olsa gerek.
Bu motoru sırf göstergede saat olmadığı için almam.
cg 125 in varisi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
motor cbr 125 r dan alma olamaz bence radyator yok bunda ?
Yeni Motor Herzaman Iyi Olmalı Bence Eskiyi Aratmamalı Biraz Ondan Biraz Bundan Ne Katmıslar Anlamadım : Cbf 150 Dekı Far Sorunu Bunda Devam Ediyor 150 De Arka Suspansitom Gayet Spor Iken 125 Yenide 10 Sene Geriye Gitmisler Belkıde Daha Ileriye .kucuk Cc Lerde Ne Var Bu Kadar Aymnamak Neden 25 Cc Le Bı Asagı Bı Yukarı Gıdıyorlar Bazılarıda 150lık Tıtan Gorunumlu Hondadan Bahsedıyor .bazılarıda Tvs Apachının Ikizine Honda Yazmıs Işin Cılkını Cıkartmamak Lazım Derim
mikuni arkadaşım bende çok bekledim bunu hondayı ka. defa aradım gelmiyecek diyorlar hem cbf 150 3900 ken bu motora 4500 vermek mantıksız
motorun tipi ve göstergeleri çok güzel olmuş ama bence o kadar para etmez.
Bence başlangıç için Honda titan diyorum başka birşey demiyorum.
Hem fiyat hemde kalite benim tercihim titan olurdu.
Bikere akü problemi yaşdığında napacan cbf'yle ayaktan çalıştırma bile yok...
Arkadaşlar konu hortlatmak degil maksadım fakat bugün kabataş da ışıklardayken bir tane gördüm.Karşımdaki ışıklarda idi plakasına felan bakamadım belki yabancı plakalıdır.Karaköy istikametine gidiyordu.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)