Fuardan motorsuz çıkmayacağım zaten Yolları bilmediğimden önden gidersin o zaman okurum ama düz yolda
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
bu yazdigin mesajlari saklama imkanim olsa pc me not edecegim önüne ekmek gibi koycam bu yazdiklarini demek fuardan motorsuz çikmayacan he dogru en kötü moped alirsinda cbf 125 le çikacagini sanmiyorum he gözünmü var diyeceksin haşa allah R1 de nasip etsinama büyük konuşuyorsun alamayacaksin bak yine söylüyom
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Alıcam abi merak etme sen Ne alacağım belli olmaz. R1 olmazda R6 belki (çok da alçakgönüllüyümdür ) FZ6 fazer s2 vardı babamın aklında ama onun hakkında iyi şeyler okumadım neyse yeri burası değil.
Şimdi böyle hem şehir içi hemde uzun yol için motor bakabiliriz. cbf ilede vfr ile de dönebiliriz
Para b*k olsaydı şu saniye alırdık abi sende yani Daha yok sıcak para. Hayaliyle yaşıyoruz işte bozma rüyalarımı
125 iyidir daha fazlasına gerek yok.....
İyidirde atıyorum lüleburgazdan bodruma gelicem . 125 şişer diye düşünüyorum. Hem rahat da edilmez. Otobanda basmak gerek . Kamyonlar otobüsler kopartmış geliyor biliyorsunuz.
Şehir içi için diyorum bende zaten kısa koşu. Tecrübe kazanayım büyük makine lazım zaten
Benim daha vitesli motosikletim olmadı. Önce düşük cc'den başlayacağım. Ama alacağım cbf veya ybr belkide olursa onu satmayı düşünmüyorum.
Ama uzun yollarda bir 600lük makine ile çok daha rahat edeceğimi (sollamalar , konfor , motorumun sağlığı vs.) düşünüyorum.
büyük motorların tecrübe gerektirdiği aşikar .Bende bu tecrübeyi kazanmak için çalışıyorum
vitesli motora geçiş için süper bi model fiyatı da 3800-4400 civarı olur bence
3800 veya 4000 olursa (kdv ötv cart curt vergiler dahil) bence çok satar bu motor. CBF 150 den biraz daha az kalıplı olacak gibi. ama daha spor duracağı kesin.
Parçalarıda ucuz olur umarım
Isvicre ve almanya'da 2009 baslarinda(ocak ayinda) satisa sunulacagi bekleniyor, isvicre'de fiyati belli olmamamasina karsin almanya'da 2.100 euro olacagi söyleniyor.
Honda cbf 125 modelinde yakit tasarrufunu ön planda tuttugu söyleniyor 13litre ile 600km in üzerinde yol yapabilecegini yaziyorlar, benzin püskürtmesi elektrikli.
peki ne malıymış çinde mi toplanıyor bilgisi olan varmı
CBF de YBR de sınınıfın en sağlam motosikletleri. İkiside çinde toplanıyor.
Bu kadar büyütmeyin
çin eli degdiyse kesinlikle bulaşmam ne olursa olsun
Dünyada bu neredeyse imkansız gibi birşey. Ya fren maneti yada vidası birşeyi çinde üretilmiş oluyor .
Sıfır çinli bulursanız bizede haber veriniz
Almanya'da 2100 € olursa Türkiye için 5500 - 6000 YTL bekleyebilirsiniz.
cbr 125 5500 zaten. Su soğutmalı ayrıca. Daha fazla grenajı var gösterge paneli ön grenajı cbf 125 ten daha pahalı olmasını gerektiriyor bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)