Sedat abi sen şimdi ybr''nin cbf 125'ten daha yakışıklı ver performanslı ve hatta ekonomik mi olduğunu söylüyorsun ?
Sedat abi sen şimdi ybr''nin cbf 125'ten daha yakışıklı ver performanslı ve hatta ekonomik mi olduğunu söylüyorsun ?
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Sen kaşındın ne yapayım Şaka şaka. Ybr'de güzel motor ama artık gençlere bırakması lazım koltuğunu . Ybr de 2009 model diye 1 halojen far ekleyip kuyruğa yazı yazıp bırakmasaydı city modelini.
Bak hondaya adamlar çalışıyor . Enjeksiyon da geldi. aynı cc ama hp si yüksek ybr'den. torku yüksek. Ve çok şekilli.
Yanlışsam söyle
Bu sözünü unutmam bak. Forum kayıtlarına geçti. enjeksiyonlu bas bas yazıyor sitesinde
Senin emektarı satıp sanada alırız bir cubuf ne dersin
Miyadı doldu artık onun , zorlamanın anlamı yok. Bir an önce motor cennetine gitsin
ybr iyi motor ancak şu eski kafa versiyonu eklemesiyle tamaman silindi kafamdan böyle bi tasarım hatası nasıl yapıldı?
bu motor hem görünüm hemde çekicilik açısından hondanın son zamanlarda yaptıgı en iyi model bence
iyi bi koruma demiri tasarlanırsa aşşağıda boşluk daha iyi dolacaktır görünümde bi üst seviyeye çıkar bence.
Honda bu sefer yapmış ya. Çok beğendim cbf 125'i. Şubat motoplus fuarına yetiştirirlerse alıcam kesin
bunun cbf 150 gibi china olmadıgı belli fren sistemine baktım nissin diğer grenajlardaki parça birleşim noktalarındaki işçilik güzel 4500 den fazla olmasa iyi olacak...
4000 -4500 civarlarında olmasını tahmin ediyorum ama 4000 den az olursa hele 3500 civarları olursa ki olmaz süper olur
Güzel motor kaç lt yakar bu sizce?
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
2 litre civarlarında deniyor. Bir depo ile (12 veya 13 litre) 600 km menzili varmış. Tabii fabrika verilerine güven olmaz
Bu enjeksiyonlu ve 125 cc Bu sefer yaklaşırlar 2 litreye. 2,1 veya 2,3 litre yaksa ne fark ederki. Sen tipe bak sanki ybr su yakıyor
http://www.hondaitalia.com/Moto/uff_...125/index.html
Bakmayan arkadaşlar baksın
Tamam sen satma ben şubatta alıyorum. İst'e gelicem kesin zaten. Buluşuruz .
Bu arada motorun arkası çok güzel. Birlikte giderken bol bol arkasına bakma fırsatı vericem sana merak etme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)