@ aYe,
yeni 1000rr hakkında böyle şeyler yazma. zaten kaç aydan beri arifedeyim. kafamı bulandırma
Abi al gitsin, bayramdan sonra birde taylormade egsostlu haline bakarsın tam tav olursun.
Hem yağ değil seleyide yaksa sonuçta herkes biliyor 1000cc SS'ler arasında standart haliyle en deli makina 1000RR.
Sabredebilirsen bekle C-ABS tiplerinden al derim başkada bişey demem.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
alanada satanada hayırlı olsun ben satmıyorum motorumu 636'cıyım
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
@mhrrmkpnr
Geçiştirdiğimi nereden çıkarttın? Ben diyorum ki, eğer motoru bu sorunu bilmeden aldıysan satmana gerek yok demek istiyorum. Ben bugüne kadar diğer markalarda bu tür şeyler gördüm ama Honda'da ilk defa görüyorum. Bunu da teknolojideki rekabetten dolayı normal karşılıyorum. Bu motorlar seri üretim olduğundan herhangi bir problem karşısında ya piyasadaki tüm motorlar toplanacak, ya da problem kullanıcıların en az etkileneceği şekilde fabrika tarafından bedavadan halledilecek. Motorları toplatmak çok gereksiz ve rahatsız edici bir durum çünkü problem çok ciddi birşey değil, şu an için yağ tamamlayarak çözülebiliyor. Bu demek değildir ki bu motora bindiğin sürece yağ tamamlayıp duracaksın. Honda problemi tam olarak tespit ettiği an gereğini yapacaktır. Haa eğer motoru almadıysan da ya başka marka motor alacaksın, ya da problem tam olarak tespit edilene ve hata giderilene kadar bekleyeceksin.okdr para verip 0 motor alıcaksın ve yag yakıcak hemde bi ss makine bunu servis bedava yag degişio die geciştirmek hiç mantıklı bisey degil acıkcası
@aYe
2007 1000RR kamyon olduğundan geçen sene James Toseland Dünya Superbike şampiyonu oldu değil mi? Isle Of Man TT yarışlarında yine aynı kasayla şampiyon olan John McGuiness değil mi? Bu sene ne oldu? Senin uçan kasaya ne oldu? Bu sene ilk defa yarışlarda Honda'yı bu kadar gerilerde görüyorum. Kenan Sofuoğlu yeni kasaya alışamadığından dolayı geçen sene James Toseland'ın yarıştığı eski kasa (senin deyiminle kamyon) 1000RR ile yarışmak istemedi mi? Bu senenin istisnasız şampiyonu ne kadar sevmiyor olsam da Ducati 1098 dir. O yüzden motorun daha %50'sinden yukarısını kullanamayan biri olarak bu tür yorumları yapmamanı tavsiye ederim. Aradaki farkı görmen için bu motorları adam gibi kullanabiliyor olman gerekiyor. Düz yolda 299 km/h sürat yapmak bu motorları adam gibi kullanabildiğini göstermez, binlerce kişi 299 km/h yapıp videosunu internete koyuyor.Zaten 2007 1000RR resmen kamyondu, gitmiyodu, 2008 kasa uçuyo farkın sebebi yaktığı yağ olabilirmi diye düşünüyorum
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
@aYe
Benim ilgimi çekerek hiçbir şey geçmez eline. Bazı şeyler kaybedilmeden değerlidir.Geçmiş bayramın kutlu olsun, ne güzel kitlemişsin bana, zaten senin ilgini çekmeye çalışıyordum.
@aYe
Demek ki ya sen bazı şeylerin farkında değilsin, ya da değerlerin benimkilerden çok farklı..Neyse ne dersen de seni seviyorum, benim için değerlisin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)