ilk görüşte aşık oldum.peki bunun teknik özelliklerini bilen var mı arkadaşlar?????????
ilk görüşte aşık oldum.peki bunun teknik özelliklerini bilen var mı arkadaşlar?????????
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
hastayım bu aprillaya italyanların eline japonlar eline su dökemiyor artık
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Önümüzde ki yıl WSBK ‘da Aprilia ‘nın boy göstereceği V4 Superbike modeli Aprilia RSV4 modelinin ilk fotoğrafları yayınlandı. Max Biaggi tarafından kullanılacak RSV4 ‘ün 2 versiyonu var, fabrika ve basic olarak satışa sunulacak olan her iki araçta Aprilia’nın tamamen yeni 65 dereceli V4 güç ünitesine sahip olacak.
Yol versiyonu 180 bg gücünd eolacak aracın pistlere çıkacak abisi 210-220 bg gücü civarlarında güç üretecek.
WSBK nın kuralları gereği Aprilia Şubat 2009 ‘a kadar 250 ünite, Hazirana kadar 750 ünite satabilecek. $30,000 civarı fiyata sahip olması beklenen aracın fabrika versiyonu $40,000 civarlarında olacak.
Ve çıplak severlere müjdeli bir haber ile bu haberi sonlandırıyoruz.
RSV4’ün stilinden sorumlu olan aynı zamanda orjinal Ducati Monster ve Cagiva Raptor modellerini tasarlayan Miguel Galluzzi, açıklamasında RSV4 ‘ün çıplak streetfighter versiyonununda yapılacağını söyledi.
Kaynak:Moto Aktuel
Harika bi motor.Daha nediyelim ki.İnşallah bizede nasib eder Allah.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
v4 sanırım bu teknik bilgileri yayınlanmışmı?
ağırlık, boy, pos, hp vs..
GKN MOTORS
kuyruk kısmı bence olmamış .kuyruksuz tavuk gibi duruyor diğer kısımları dehşet
İtalyan üretici Aprilia ürün gamındaki belkide en gözde modeli olan RSV4 serisini 2009 yılı için yenileyeceğini açıkladı...Standard olarak piyasaya sürülecek olan cadde versiyonu RSV 4 R Factory üzerinde yeni tasarlanmış 65 derece ile açılandırılmış 999 cc 180 beygir gücünde bir motor kullanılacak... Toplam ağırlık 190 kilogram olarak öngörülmüş... Motosikletin donanımında çift parça aliminyum şasi ayarlanabilir Öhlins süspansiyonlar geniş bir güç bandı sunabilen ayarlanabilir full enjeksiyon besleme sistemi ile değişken çekiş kontrol sistemi standard olarak sunulacak...Çeşitli ortamlarda yapılan yorumlarda motosikletin farklılığının kontrol edilebilen revizyona müsait motor özellikleri ve gelişmiş elektronik sistemler olduğundan sıkça bahsediliyor...
Superbike serisi için hazırlanan ve daha önce Milanoda görücüye çıkan 210 beygir gücündeki Aprilia RSVR Superbike büyük ihtimalle İtalyan sürücü Max Biaggi pilotajında izleyeceğiz...
http://www.rsv4aprilia.com/
ön tarafı çok biçimsiz duruyor ama genel olarak güzel alet.Japonlarla başa çıkabilecekmi bakalım
-SeyyaH RiderS-
Mukemmel italyan dizaynı ve tork canavarı bir motor.Sanırım ducati ve agusta gibi apriliada V motor kullanıyor bu motorda 4 silindirli V motor inannılmaz bir tork uretır aman aman deyyimmmm.Sase degilde goruntuye ve performansa odaklanmış aprillia heralde.Ve kasa hafif sayılır.sadece 190 kg
Çok güzel çok güzel çok güzel... Benim olmalı...
cadde versıyonunun egzozu hıc hosuma gıtmedı ama takılır ıyı bı yosi o zaman cok daha guzel olur...yada dırak 40000 dolar olanında almak en ısı:::ama ıyı dızayn olmus
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
artçı yok olmaz öle motor hatun atamazsın ona be ya..
:thumright
Aprilia döktürmüş gerçekten..
Streetfighter versiyonunu bekliyorum çok agresif olucak gibi gözüküyor
THRACE
Sıradışı fakat estetik bir makine. Kuyruk kısa kalınca, egsoz büyük durmuş.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Çok güzel ya..
Tasarım diyince italyan abi, gerçekten güzel bi tasarım yapmışlar...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Hoşuma gitti şelepsiz
Çok renk karmaşası olmuş yol için tasarlananında ama simsiyah düşününce kafamda, fena gözükmedi.
Far da farklı ve güzel duruyor...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
adına istinaden sık bakmadığım bir model; fakat çok beğendim yeni tipleri
mustak.org :pr:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)