kawanın butun modellerını begendım,ama enduro modelı olan klx 250 nın uzerıne tanımam.
kawanın butun modellerını begendım,ama enduro modelı olan klx 250 nın uzerıne tanımam.
20.000d/d çeviriyor müthiş valla..
er-6f süper olmuş valla çok hoşuma gitti diğeleride fena değil dabi
:bestmt:
Er6F Harıka olmus gercekteb ıclerınden en beyendıgım o oldu kı er6-n hastası olmama ramen er6-F
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
er6-n şahane olmuş çirkinin güzelliği
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
herkes söleyince pek bi anlamı kalmıyo ama parlament er-6f
utanmasam baba bana şeker al kıvamında dayancam babamın kapısına
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Mavi ER-6F yani Ninja 650r çok hoş olmuş, daha vahşi bir duruşu var.
er 6 f..kawasaki güzel işler çıkaracak inş.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
er-6n harika duruyor,motor çağırıyo durduğu yerden "atla gidelim!!!!" diye !
bi önceki modelde arka amortisör kötü diye okuduğumu hatırlıyorum,umarım daha iyi olmuştur.Bunun dışında z-1000 de harika olmuş.Tebrikler Kawasaki
Kawasaki VN700 Voyager, ZX6R ve ZZR 1400 en çok göze batan modeller. Özellikle Voyager çok güzel duruyor, müthiş albenisi var. Kawanın bu yıl altın yılı olur bence, diğer markaların absürtlüğüne bakılırsa.
ER6n çok güzel bir tasarıma sahip olmuş, ayrıca beyaz renk çok yakışmış. Fuarı sabırsızlıkla bekliyorum.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)