bi şu egsozu düzeltselermiş , renk değişimiyle olmuyo böyle , üzerinde hala zx7r dan gelme motor var , honda hornet ile yarışabilecek bi motor değil bence , ha görünüş 10 numara ona bi şey diyemem tabii , bende severek bakıyorum...
motorlar güzel duruyor ama benim tarzım değil
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kawa'nın ss lerinden daha çok hoşuma gidiyor bu makina süper olmuş.
arkadaşlar geçtiğimiz sezon 2007 model z 750 kullandım şehir içi ve virajlı yollarda kullanımı mükemmel almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. iki kişi çıkılan yolculuklarda arka selenin öne çok eyimli olması sonucu biraz rahatsızlık yaşıyorsunuz bence tek problemi bu
Söze ne hacet herşey ortada "Z750"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Depoyu iki renk yapmışlar ve ön çamurlukta siyah olmuş. Sanki kaza yapmışta yeniden elden geçmiş gibi. Kimisi alırda böyle değişiklikler yapar ya ona benzemiş.Bence olmamış.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hmm beni benden alan yegane alet diyebilirim...Ss tutkuma rakip olabilir zamanı gelince süpriz olaraktan alabilirim z'yi...
AKIN FİDAN
z750 böyle bir motor için fazla yüksek gibi geldi bana
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)