Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Triumph 2009

REKLAM ALANI
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçmişte ürettiği modellerle gerçek anlamda bir efsane olarak adledilen İngiliz motosiklet üreticisi Triumph 2009 yılı için motosikletlerinde yapacağı yenilikleri açıkladı...

http://www.triumph.co.uk/uk/News_10720.aspx

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri pazarına yönelik büyük Cruiser modeli Thunderbird 1600 üzerinde paralel twin 1600 cc kayış aktarmalı 6 vitesli bir motor ünitesi ve yeni frenler kullanılacağını ayrıca ileriki dönemler içinde ABS opsiyonu planlandığı belirtilmiş...

Özellikle cadde performansına yönelik NAKED motosiklet tutkunlarının gözdesi haline gelmiş olan Street triple modelinde yüksek performanslı R sınıfı lanse edilmiş.Supersport olarak ifade edilen motosiklette büyük ihtimalle standart Street Triple üzerinde kullanılan ve Daytona 675 için tasarlanan ve üretilen Sıvı soğutmalı 3 silindirli DOHC motoru performans parametreleri revize edilerek kullanılmaya devam edilecek.Yeni Triple R üzerinde standard Triple ve Daytona 675 modelerinden türetilmiş süspansiyon frenlerin kullanılacağı ise kesinleşmiş durumda...

Geçtiğimiz yıllarda sınıfındaki en iyi motosiklet ödüllerinin müdavimi haline gelen Daytona 675 2009 yılı için yapılan çalışmalar sonucunda 3 kg (162 kg) kadar hafifletilirken 3 PS (128 hp) güç arttırımına gidilmiş.Ayrıca silindirlerin yanma odaları ve valfler ön ve arka süspansiyonlarda geliştirilmiş.İnternet ortamlarında henüz Triumph tarafından resmi olarak açıklanmamış olsada Motorda hidrolik valfler ve oranları arttırılmış sportif bir şanzıman kullanılacağından bahsediliyor...Ayrıca tasarımda Jet black ve Tornado red renk opsiyonlarına yer verilecek...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    speed triple hep sevmişimdir , ama maalesef çok pahalı türkiye şartlarında...

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Tasarımları gerçekten çok güzel, ama denildiği gibi Türkiye şartlarında fiyatları çok tuzlu...
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    3 silindir bir ing. klasiği hep bana değişik gelmiştir. Ama accayip güzel dizaynlı motorları var. Tek problem para... Çok pahalı motorlar

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    çok kaliteli motorlardır ve evlatlıktırlar ama neylersin çook para bana göre.

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    dostum konuyla ilgisi yok ama sana bişey soracam kawasaki zrx 1100 98 model nasıl bi motor senin msn ekledim beni eklersen sevinirim o kadar araştırdım sadece senin eski bi yazını gördüm başkada doğru dürüst bilgiye ulaşamadım copy_x_1@hotmail.com burda bi tane almayı düşünüyom bilgi verirseniz menunu mazhar oluru byyym

ERGENE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    B-King
    Gerçekten hoş yenilikler yapmışlar, Street değil'de Speed Triple hastasıyım bende. Kısmet olursa GSR'ımdan sonra istediğim makine
    THRACE

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Adamlar motosiklet degil sanat eseri yapıyolar ya

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    hmm baya güzel görünüyo modeller, uygun fiyatla türkiye ye de gelsin emi
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

Motosikleti
    AGUSTA
    dünya çapında ilk alman ikinci ingiliz üçüncü japan
    teknolojisinden şaşılmaz ve tereddüt edilmez
    EKSOZUNLA NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN F_16 DEĞİLSİNKİ ::sefereee::sefereee::sefereee

kurşunasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    Cruiser modeli bir harika duruyo...
    LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

1600 cc curuzura bayıldımm cok guzelllllllllllllllllllll:
    :pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum konuyla ilgisi yok ama sana bişey soracam kawasaki zrx 1100 98 model nasıl bi motor senin msn ekledim beni eklersen sevinirim o kadar araştırdım sadece senin eski bi yazını gördüm başkada doğru dürüst bilgiye ulaşamadım copy_x_1@hotmail.com burda bi tane almayı düşünüyom bilgi verirseniz menunu mazhar oluru byyym

Kawasaki ZXR 1100 hakkında aslında sana çok fazla yardımcı olabilecek teknik bilgi sahibi değilim...Motosiklet konusunda benim bildiklerim ve okuduklarım 90'lı yılların başlarında kullanılan teknolojinin alt yapı edinildiği ve daha çok tunning meraklılarının üzerinde oynamalar yaptığı bir motosiklet olduğunundan ibaret...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)