İki motor da çok güzel.Keşke servis ağı daha geniş olsaydı da korkusuzca alıp binebilseydik...
İki motor da çok güzel.Keşke servis ağı daha geniş olsaydı da korkusuzca alıp binebilseydik...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Bir arkadaşım terra diye başımın etini yidi ama bende beğendim şinci...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
MULHACÉN CAFÉ 125 güzelmiş be renkli çizgilerimi hoşuma gitti...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
sizce de terra modeli BMW nin yeni modellerini andırmıyormu? mesela f650 gsveya f800gs
ben gagalı görünce aklıma direk bmw geldi
abi türkiyeye geldimi bunlar ve fiyatları ne yönde bi araştırmak istiyorum
abi ben bu terraya aşık oldum şimdi araştırmalara koyuldum...
şimdi buldum... 8750 gibi deli bir rakamı var oldukça fazlaymışş hevesim kırıldı..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Varmı hiç alan ?
MULHACÉN 660 vardı, işte o güzel makinaydı, üzerinde xt 660 ta kullanılan makina vardı, çok beğendiğim bir modeldir.
kardeş günlerdir bu makineyi araştırıyorum ikinci eli falan varmı nasıl daha uygun ulaşabilirim diye,senin ilanada rastladım ama senin ilanda enteresan birşey var sıfır fiyatından daha pahalı bir rakam istiyorsun o 9000 tl yanlışlıklamı yazdın yıoksa full aksesuarmı satıyorsun...
kardeşim sen hangisine bakıyosun bilmiyorum bendeki türkiyede 1 tane var oda 4200 euro sıfırı ha plaka felan var motor 1500 km de bişe oynamaz fazla sıfır yani ok çin malı desen neseeee arkadaşım mal italyan ferco motor a gir turuncu olan pazarlık olur ama dediğim gibi ufak bişe ;) teşekkürler
Makina güzel ama beni aşar yaf." Her güzelin bir bedeli vardır " vardır ama; makul fiyatlarda bi bedeli olmasıda lazımdır
Sattiniz mi acaba? Tel :533 7233671
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)