Bu günleride mi görecektik...Bakalım daha neler çıkacak..Paylaşım için sağol Skullhunter
Bu günleride mi görecektik...Bakalım daha neler çıkacak..Paylaşım için sağol Skullhunter
Şehiriçi, yazlık yerlerde çok kolaylık sağlar. Orjinal bir motorlubisiklet olmuş!
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
yakında bunlarında çift motorlularını görürüz:D güzel olmuş vallaha
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
İsmi dowbhill den geliyormuşTğrkçesi tepe aşağı.Hani bisikletlerle bi tepeye çıkaıyolar sonra ordan hoplaya zıplaya iniyorlar ya.İşte ona benzer aktivitelerde kullanılmak üzere tasarlanmış diye düşünüyorum.Ayrıca 100cc ise en azından 7-8 beygirdir ki 40kg lık ağırlığı ile, düzlükte kullanmakta çok eğlenceli olur diye düşünüyorym
enteresan bısı olmus ama cok gusel bı goruntusu var...acaba kac bg
yakında başlık açılıp modifiyelisini duyarsak şaşırmayın da fiyatı ne kadar acaba
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Pedaldan ziyade ayaklık sanırım
Yahu anlamadım neden bu kadar şaşkınlık motorlu bisikletler önceden de vardı ki
Hatta bi hatıram bile var
Sene 1996 falan,bi yerlerden motosiklet sesi geliyor sonra bi bisikletli arkadaş arkasından da cocuklar koşturuyor Bisiklet meger motorluymuş
Hem Biz bunu daha önce icat etmişiz
Bu tür bir süredir var. Üzerindeki komponentlerin çogu bisiklet parçaları ve sınıflarının en üst modelleri diyebiliriz. Bisikletten farklı olarak bir de motora sahip. Sadece iniş yapacaksanız bisiklet üzerine tanımam ancak genel arazi sürüşünde bu alet herşeyi öldürür. 40 kiloya 10 bg falan verebiliyorsa of...
CCye bakıp fiyat ummayın. 11-12 bin ytlden ucuz olacagını sanmam. Motoru olmasa, uzerindeki komponentler + kadro ile beraber, bisiklet olarak 10 bini bulur zaten. Bence süper bir hobi aracı.
Edit: Bu arada derbi çok şık bir tasarım kullanmış. Havalı shock yerine yaylı daha uygun olabilirmiş. Hoş o zaman da kiloya uygun yay bulmak gerekirdi
süper birşey olmuş adamlar bu işi iyi bılıyo
Güzel ve ilginç... Dağların yeni efendisi....
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Valla ben beğendim.Arazide yanına yaklaşılmaz motosikletle.Bi de pedalları olsa süper olurmuş.
ya bende cok begendım harbıden güzel bi tasarımı var fıyatı nedır acaba??
kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]
motoru satıp bundanmı alsak 40 kg 7 bg süper olur valla depo 3 lt kadarsa manyak olur ortalama 80 - 90 km hızlara ulasabilir..(scooter dan fikir yürüterek bu mantığa ulastım)
Benim de cocukluk hayalimdi dogdugum yerde ( Bulgaristan ) chooper tarzı bizikletimv ardı bilen bilir o balkancelerin koltugunun altında bir alan kalıyor amcam oraya motor koymus geciyordu ilk gördügümde 20 yıl once falan cok ozenmiştim :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
fiyat olayına girmemişsin sevgili skullhunter acaba bi bilgin var mı?
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
ben bunun teknik özelliklerini çok merak ettim doğrusu, ama fiyatı da bi 3-4 bin ytl vardır heralde :(
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
değişik bir tasarım olmuş
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
ya mükemmel türkiyeye ne zaman gelecekkk ????? çok beğendim bennn
ya bana acil lazım ne zaman geleceği bunu alıcamm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)