BMW S1000RR World Superbike
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
Fiyatı Kaca Cıkacaktır Acaba Bunların
-
Ön kafa ducati,depo R1,eksoz ve devamı Gsxr600,kuyruk özel bi tasarım ,ama genel olarak bakıldığında hoş bi motor olmuş ,kaç paraki acaba
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Buyrun bende videosunu gosteriyim bari
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Birisi bana farların nerde olduğunu göstersin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
kaç para olcak acep
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
-
Vay vay vay vay güzel birşeye benziyor. Çok yakında BMW'de SS piyasasına el atacak anlaşılan.
Yalnız dikkatimi çeken birşey bu motorun hiçbir yerinde BMW amblemi yok neden acaba.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
-
egsoz hariç benim çok hoşuma gitti
egsoza daha güzel bi tasarım yapabilirlerdi
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
Gerçekten dehşet bir motor olmuş kaç para olacak acep
-
off süper motor olmuş ama far neden yok onu anlamadım
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
Sanki bütün grenajlar carbonfiber. Videoda 10. saniyede dikkatimi çekti.
-
bu kaba Almanlar acaba ne zaman böylesine ince bi esteik anlayışı edindiler ??hakkaten muazzam görünüyor ancak yinede şase ve dış görünüm diğer ss lere göre daha kavi görünüyor,(ee nede olsa kaba millet ,kenarından köşesinden bizim tarzımız bu demeden edememişler) kaliteli olduğu apaçık ortada ama performansı için sanırım biraz daha beklemek gerekecek
sanırım bu yakışıklıya kara mamba demek yerinde olur....
-
etkileyici bi görüntüsü var....
-
40bin TL den aşağı fiyatı olmaz. Farların olmamasının sebebi yarış versiyonu özelliklerini barındırmasından. Ayrıca motor daha geliştiriliyor. Son hali böyle olmayabilir.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Çok güzel görünüyor.Fiyatı da iyi olsa az can yakmaz
-
Gnusher adlı üyeden alıntı
Sen de aynaları ya da sinyalleri göster o zaman.Superbike ta yarışacak motosiklette farın ne işi var
Bi Hasan ın mesajına bak bir de senin.. Ben yorum yapmıyorum..
Makine adlı üyeden alıntı
40bin TL den aşağı fiyatı olmaz. Farların olmamasının sebebi yarış versiyonu özelliklerini barındırmasından. Ayrıca motor daha geliştiriliyor. Son hali böyle olmayabilir.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
190hp - 190kg bencede başarılı bir oran değil .
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler