benımde eksoz hosuma gıtmedı.almam ben bu makınayı
benımde eksoz hosuma gıtmedı.almam ben bu makınayı
delideryalı kuluna ferman olunmaz;bu ciyet böyle biline::gleam::::gleam::::gleam::
Tarz meselesi.Hasan Abim sakin adam kibar adam.Okumadan ve düşünmeden sürekli yapmış olmak için birşeyler yapıyoruz.Hazırcılık hoş değil.Tutumumda ısrarcıyım.Benim, Hasan abinin yorumlarından sonra hala far soran var.Tepkimin arkasındayım.
Ayrıca diyaloğa girmişken ekleyeyim.Tasarımıyla ve teknolojisiyle zamanının gerisinde kalmış, ben başka motor binmem diyen adamların bile sattığı Transalp i uzun süre boyunca çılgınca ve temelsiz bir şekilde savunman ve birçok kişiyle gereksiz polemikler yaratıp insanların canını birçok kez sıkmış olman sebebiyle sana içten içe edindiğim antipatiyle haksız bir agresiflikle cevap yazmış olabilirm.Afedersin
Teşhisiniz çok başarılı+1
Avrupalının tamamen yenilikçi teknoloji geliştirme yöntemi zaman zaman Japonların var olanı geliştiren mühendisliğine yenik düşebiliyor.Ama yinede onların bu inadı olmassa da başka türlü herşey aynı gidecek sanki.Bakınız Ducati nin ss leri
makına dehset olmus hakkaten ama melez gıbı goruor baya....yınde gusel gsel alamıcam ama en azından pahalı olmasın yaaaa...
Ben bir devrim göremedim, yarışları beklemek gerek
Sonucta Bmw motorları bile Şahsen yaşadıgım ve gördügüm için söyluyorum Berlindeki tek fabrikada üretilmekte,Başka hiçbi yerde bmw nin motosiklet fabrikası yok bundan dolayıda butun bılgıler orda kalıyor bmw 3-4 seneye kadar ss özelliklernde iyi bi yer edinecek
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Benim transalp hayranı olmam seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.. Hiç kimseye karşı içimde antipati beslemiyorum, beslemem. Kimseye yaşadığım olaylardan dolayı önyargılı davranmadım davranmam.. Beni sevenler bana yeter. Kimseye kendimi zorla sevdirecek de değilim zira.. Afedersin demeden önce ki cümleni tekrar gözden geçir bakalım. Belki tekrar af dilemek zorunda hissedersin kendini...
Ayrıca beni şuan çok çok üzdüğünü söylemek istiyorum. Ne yaptım bende bu kadar nefretini kazandım acaba..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[QUOTE=Gnusher;1045890]Tarz meselesi.Hasan Abim sakin adam kibar adam.Okumadan ve düşünmeden sürekli yapmış olmak için birşeyler yapıyoruz.Hazırcılık hoş değil.Tutumumda ısrarcıyım.Benim, Hasan abinin yorumlarından sonra hala far soran var.Tepkimin arkasındayım.
Ayrıca diyaloğa girmişken ekleyeyim.Tasarımıyla ve teknolojisiyle zamanının gerisinde kalmış, ben başka motor binmem diyen adamların bile sattığı Transalp i uzun süre boyunca çılgınca ve temelsiz bir şekilde savunman ve birçok kişiyle gereksiz polemikler yaratıp insanların canını birçok kez sıkmış olman sebebiyle sana içten içe edindiğim antipatiyle haksız bir agresiflikle cevap yazmış olabilirm.Afedersin
son cümlen hoşuma gitti alttan almakta erdemliktir.kaldiki tubişi busitede herkes bilir nevarsa sdece dilindedir,kalbinin nekadar temiz olduğunu ancak onunla yüzyüze konuştuğunda anlarsın,uazaktan bişey anlaşılmaz.bizler onu transalpla birlikte bütünleştiriyoruz,buyüzden onunda transalpa düşkünlüğü normaldir herkes sevdiğini över.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bu işler zevk meselesi, bana üste para versen binmem yarış motosikletlerine, oturuşu inanılmaz rahatsız geliyor, dik oturduğum, yüksekten her yeri gördüğüm, makul hızlarla seyir ettiğim motorumu seviyorum. Üstelik Transalp'in son hali eğer estetik anlayışınız varsa hangi tür motosiklete binerseniz binin beğenilmeyecek gibi değil.
Hele arkadan görünüşü, demirden damızlık kısrak gibi. Tuğba zevkli kızsın sen.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Arkadaşlar bilgi sahibi olmadan sallamayın lütfen.Neymiş 190 hp / 190 hp kötü oranmış.Daha hiçbir seri üretim superbike 1hp/1kg oranına ulaşamadı.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c.../cbr1000rr.htm
Honda CBR 1000RR 177 hp / 199 kg (sıvılar dahil).
http://www.kawasaki.com.tr/motosikle...s/zx-10r.html#
Kawasaki ZX-10R 188 hp / 179 kg (sıvılarla 200kg'yi geçiyor).
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...k_id=13&u_id=3
Yamaha YZF-R1 189 HP / 177kg (Sıvılarla 200kg'yi geçiyor).
http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...ngrup=1&ids=1#
Suzuki GSX-R 1000 189 HP / 172 kg (sıvılarla 200kg'yi geçiyor).
Yani BMW'nin 190kg/190 kg oranı oldukça iyi - eğer başarabilirlerse.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Başka rengi yokmu siyahmı sadece ,toz tutar yahu
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Acaba BMW'nin oranı cadde versiyonu için mi olacak yoksa yarış versiyonu için mi? Eğer cadde içinse haklısın.
Motosikletin bütün grenajları hafifletilmiş-sıkıştırılmış karbon (şu uvex'in ultra-hafif kaskları gibi) gibi geldi bana bir de neden hiçbir yerinde BMW logosu yok acaba? Yoksa ben mi göremedim.
[QUOTE=Gnusher;1045332]Yazının başında zaten son kullanıcıların caddede kullanabileceği hale getirilecektir yazıyor.Kavga etmeyin
Raceler hakkında fazla bilgim yok ama hafifliği serilik açısından bir artı olmaz mı ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
buda detaylarının incelendiği bir video ama mutlaka sadece girişini izleyin.. sesi bir harika
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Güzel olmuş güzel. Rekabet olsun ucuzlasın alırız yaw parayla değilmi.
Bence gayet güzel ve diğer Racing motosikletlerden farklı bi tasarımı olmuş.
alınmazz bu yaa cok para isterlerr bmf sonuctaa
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
o ne be çok yakar bu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Bmw yıllardır itibarım sarsılmasın diye racing makina üretmiyordu sanırım.Şimdi bu makinayla iyi bi vurgun yapacağa benziyor.Tebrik ederim şahsen kendilerini...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Dikkatimi çektide 1000RR cadde versiyonu olması gerekmiyor mu? Yarış versiyonu da RR diye isimlendirilir mi (replica meselesi yani)?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)