Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

BMW S1000RR World Superbike

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbr 600 rr
    benımde eksoz hosuma gıtmedı.almam ben bu makınayı
    delideryalı kuluna ferman olunmaz;bu ciyet böyle biline::gleam::::gleam::::gleam::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi Hasan ın mesajına bak bir de senin.. Ben yorum yapmıyorum..
    Tarz meselesi.Hasan Abim sakin adam kibar adam.Okumadan ve düşünmeden sürekli yapmış olmak için birşeyler yapıyoruz.Hazırcılık hoş değil.Tutumumda ısrarcıyım.Benim, Hasan abinin yorumlarından sonra hala far soran var.Tepkimin arkasındayım.

Ayrıca diyaloğa girmişken ekleyeyim.Tasarımıyla ve teknolojisiyle zamanının gerisinde kalmış, ben başka motor binmem diyen adamların bile sattığı Transalp i uzun süre boyunca çılgınca ve temelsiz bir şekilde savunman ve birçok kişiyle gereksiz polemikler yaratıp insanların canını birçok kez sıkmış olman sebebiyle sana içten içe edindiğim antipatiyle haksız bir agresiflikle cevap yazmış olabilirm.Afedersin

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada sorgulanması gereken, BMW'nin yıllarır, en iyisini biz yapıyoruz diyerek kullandığı bir çok sistemden vazgeçip, klasik sistemlere dönmüş olması.

Çünkü bu akıllara şöyle bir şey getiriyor.
    Tamam bizim boksör motorumuz, televerimiz veleverimiz en iyisidir ama yarışacaksanız bizim motorlardan almayın...

Neyse, onlar yarışsın.
    Biz keyfini çıkaralım.
    Avrupalı diğer üreticiler de biraz cesaret alsınlar BMW'den.

Öyle en kral motor bizim motordur diye atıp tutmakla olmuyor bu işler.
    Motoruna güveniyorsan, Arena'ya çıkacaksın.
    BMW bu cesareti gösterdi.
    Bravo...
    Teşhisiniz çok başarılı+1

Avrupalının tamamen yenilikçi teknoloji geliştirme yöntemi zaman zaman Japonların var olanı geliştiren mühendisliğine yenik düşebiliyor.Ama yinede onların bu inadı olmassa da başka türlü herşey aynı gidecek sanki.Bakınız Ducati nin ss leri

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    makına dehset olmus hakkaten ama melez gıbı goruor baya....yınde gusel gsel alamıcam ama en azından pahalı olmasın yaaaa...

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Ben bir devrim göremedim, yarışları beklemek gerek

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Sonucta Bmw motorları bile Şahsen yaşadıgım ve gördügüm için söyluyorum Berlindeki tek fabrikada üretilmekte,Başka hiçbi yerde bmw nin motosiklet fabrikası yok bundan dolayıda butun bılgıler orda kalıyor bmw 3-4 seneye kadar ss özelliklernde iyi bi yer edinecek
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca diyaloğa girmişken ekleyeyim.Tasarımıyla ve teknolojisiyle zamanının gerisinde kalmış, ben başka motor binmem diyen adamların bile sattığı Transalp i uzun süre boyunca çılgınca ve temelsiz bir şekilde savunman ve birçok kişiyle gereksiz polemikler yaratıp insanların canını birçok kez sıkmış olman sebebiyle sana içten içe edindiğim antipatiyle haksız bir agresiflikle cevap yazmış olabilirm.Afedersin
    Benim transalp hayranı olmam seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.. Hiç kimseye karşı içimde antipati beslemiyorum, beslemem. Kimseye yaşadığım olaylardan dolayı önyargılı davranmadım davranmam.. Beni sevenler bana yeter. Kimseye kendimi zorla sevdirecek de değilim zira.. Afedersin demeden önce ki cümleni tekrar gözden geçir bakalım. Belki tekrar af dilemek zorunda hissedersin kendini...

Ayrıca beni şuan çok çok üzdüğünü söylemek istiyorum. Ne yaptım bende bu kadar nefretini kazandım acaba..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    [QUOTE=Gnusher;1045890]Tarz meselesi.Hasan Abim sakin adam kibar adam.Okumadan ve düşünmeden sürekli yapmış olmak için birşeyler yapıyoruz.Hazırcılık hoş değil.Tutumumda ısrarcıyım.Benim, Hasan abinin yorumlarından sonra hala far soran var.Tepkimin arkasındayım.

son cümlen hoşuma gitti alttan almakta erdemliktir.kaldiki tubişi busitede herkes bilir nevarsa sdece dilindedir,kalbinin nekadar temiz olduğunu ancak onunla yüzyüze konuştuğunda anlarsın,uazaktan bişey anlaşılmaz.bizler onu transalpla birlikte bütünleştiriyoruz,buyüzden onunda transalpa düşkünlüğü normaldir herkes sevdiğini över.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu işler zevk meselesi, bana üste para versen binmem yarış motosikletlerine, oturuşu inanılmaz rahatsız geliyor, dik oturduğum, yüksekten her yeri gördüğüm, makul hızlarla seyir ettiğim motorumu seviyorum. Üstelik Transalp'in son hali eğer estetik anlayışınız varsa hangi tür motosiklete binerseniz binin beğenilmeyecek gibi değil.

Hele arkadan görünüşü, demirden damızlık kısrak gibi. Tuğba zevkli kızsın sen.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Arkadaşlar bilgi sahibi olmadan sallamayın lütfen.Neymiş 190 hp / 190 hp kötü oranmış.Daha hiçbir seri üretim superbike 1hp/1kg oranına ulaşamadı.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/c.../cbr1000rr.htm

Honda CBR 1000RR 177 hp / 199 kg (sıvılar dahil).

http://www.kawasaki.com.tr/motosikle...s/zx-10r.html#

Kawasaki ZX-10R 188 hp / 179 kg (sıvılarla 200kg'yi geçiyor).

http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...k_id=13&u_id=3

Yamaha YZF-R1 189 HP / 177kg (Sıvılarla 200kg'yi geçiyor).

http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...ngrup=1&ids=1#

Suzuki GSX-R 1000 189 HP / 172 kg (sıvılarla 200kg'yi geçiyor).

Yani BMW'nin 190kg/190 kg oranı oldukça iyi - eğer başarabilirlerse.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Başka rengi yokmu siyahmı sadece ,toz tutar yahu
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bilgi sahibi olmadan sallamayın lütfen.Neymiş 190 hp / 190 hp kötü oranmış.Daha hiçbir seri üretim superbike 1hp/1kg oranına ulaşamadı.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/c.../cbr1000rr.htm

Honda CBR 1000RR 177 hp / 199 kg (sıvılar dahil).

http://www.kawasaki.com.tr/motosikle...s/zx-10r.html#

Kawasaki ZX-10R 188 hp / 179 kg (sıvılarla 200kg'yi geçiyor).

http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...k_id=13&u_id=3

Yamaha YZF-R1 189 HP / 177kg (Sıvılarla 200kg'yi geçiyor).

http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...ngrup=1&ids=1#

Suzuki GSX-R 1000 189 HP / 172 kg (sıvılarla 200kg'yi geçiyor).

Yani BMW'nin 190kg/190 kg oranı oldukça iyi - eğer başarabilirlerse.
    Acaba BMW'nin oranı cadde versiyonu için mi olacak yoksa yarış versiyonu için mi? Eğer cadde içinse haklısın.

Motosikletin bütün grenajları hafifletilmiş-sıkıştırılmış karbon (şu uvex'in ultra-hafif kaskları gibi) gibi geldi bana bir de neden hiçbir yerinde BMW logosu yok acaba? Yoksa ben mi göremedim.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birisi bana farların nerde olduğunu göstersin
    Alıntı yakuza42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok dehset olmuş!
    Farlara gerek duymamışlar herhalde motoru gören kaçar
    [QUOTE=Gnusher;1045332]
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzerindeki çalışmaların halan devam ettiği S1000RR için hedeflenen güç ağırlık oranı 190Hp - 190Kg olduğu açıklandı.

190hp-190kg başarısız bir oran.Diğer markalar 50/50 oranını tutturalı kaç yıl oldu.BMW neden illa ağır motosiklet üretiyor anlamak güç.Ama adamlar Alman nede olsa bir bildikleri vardır.

Sen de aynaları ya da sinyalleri göster o zaman.Superbike ta yarışacak motosiklette farın ne işi var
    Yazının başında zaten son kullanıcıların caddede kullanabileceği hale getirilecektir yazıyor.Kavga etmeyin

Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    190hp - 190kg bencede başarılı bir oran değil .
    Raceler hakkında fazla bilgim yok ama hafifliği serilik açısından bir artı olmaz mı ?
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu iyiymiş ama biraz R6 havası seziyorum sanki bu motorda.

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Raceler hakkında fazla bilgim yok ama hafifliği serilik açısından bir artı olmaz mı ?
    Evet arkadaşında söylemek istediği o zaten 177 kilo 1000'lik SS'ler var piyasada.
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    buda detaylarının incelendiği bir video ama mutlaka sadece girişini izleyin.. sesi bir harika
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Güzel olmuş güzel. Rekabet olsun ucuzlasın alırız yaw parayla değilmi.

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence gayet güzel ve diğer Racing motosikletlerden farklı bi tasarımı olmuş.

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    alınmazz bu yaa cok para isterlerr bmf sonuctaa
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    o ne be çok yakar bu
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Bmw yıllardır itibarım sarsılmasın diye racing makina üretmiyordu sanırım.Şimdi bu makinayla iyi bi vurgun yapacağa benziyor.Tebrik ederim şahsen kendilerini...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Dikkatimi çektide 1000RR cadde versiyonu olması gerekmiyor mu? Yarış versiyonu da RR diye isimlendirilir mi (replica meselesi yani)?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler