Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Ducati 848 asfalta indi...

REKLAM ALANI
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    ducatii yapmış gene yapacağını. çok sert bir motosiklet. bayıldım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    ben beğendim.italyan tarzını da severim.aprilia yı da sevmişimdir.bi itirazı olan var mı ??

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Offfffffffff aşığım ben bu makinaya yaaaa! Baktıkça resmen içimde birşeyler akıp gidiyor sanırım içimin yağı eriyor

deliemin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000R8
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ducati'ciler ikiye ayrılır;

1- Ducati almış olanlar
    2- Ducati almamış,alamayacak,sadece pahalı olduğundan ya da 'motordan anlıyormuş gibi gözükebilmek' için Ducati'ci olanlar..

1.grup taassuplanmış bir biçimde Ducati'cidir,her ne derseniz deyin,istediğiniz kadar veriyi kafasına vura vura okutun,istediğiniz yolda istediğiniz biçimde eline verin,anlatamazsınız.Çünkü bir motora onbinlerce € saydıktan sonra 15-20 milyarlık Japon'a geçilmenin vermiş olduğu bastırılmış duyguları yaşayan bilir.Biz bilmeyiz.İtalyan'lar Ducati sever keza Avrupa'lılar da ama bunun sebebi Ducati'nin Japon'dan iyi olması değil,'kendi varlıkları' olduğu içindir.
    Ducatici'ye yaranılmaz,'abi motorun süper-harika-ayrıcalık-müthiş-efsane-japonu geçer-özel' gibi şeyler söylediğiniz zaman gülümsemez,aksine somurtur,çünkü sizin Ducati'niz yoktur.Siz motorcu değilsinizdir ona göre,insan olabilme ihtimaliniz vardır ama.Kendi motorunu Ferrari zanneden Bilgeler'e göre bütün japon motorları tenekedir. 4 silindirden olması sebebiyle küçülen silindirlerle 2 silindirlik koca silindirli motorların torkunu elde edebilmeyi sindiremezler.
    Süreki 'MOTOGP! MOTOGP!' diye hile yapıp engin bilgili insanlara karşı savunmaya geçerler haklı çıkamayacaklarını anladıklarında.... E benim salak kardeşim Clio Dizel mi geçer Yoksa Mclaren F1 mi? Megane Hatchback mi daha torklu Yoksa Ferrari Enzo mu? Laguna'mı yüksek süratte daha stabil yoksa MERCEDES AMG C63 mü? Efendim? Renault olacak doğru cevap! Cahilsiniz işte Formula 1 'de kim şampiyon oldu onu bile bilmiyosunuz.TABİKİ RENAULT! Çünkü F1 şampiyonu...

Sen al MOTOGP'deki motoru caddeye sür ondan sonra en hızlı benim de.. Oldu canım afferim sana.. Kim çevirecek onun gaz kolunu?

2.Grup ise Ducati almaya uzak ve motosikletten anlamayan kişilerdir.Çok pahalı olduğunu biliyodur ya da duymuştur,bir kaç kişide 'ducati ayrıı bee' demesiyle aynı lafı söylediğinde dışardan çok karizmatik gözüktüğünü düşünür...Ama bu grup eğitilebilir.Gerçekleri öğrenebilir.İlk gruba benzemez.Zaten parası es kaza olduğunda Ducati'ye vermeyecektir.Güzelim bir R1'e daha uygun para vermek varken kim hayır derki?

Bu işin pirleri istesekte istemesekte Amerika'dadır.Amerika'dakilerin milli motorları Harley Davidson olduğu için SS kategorisinde görüşler tarafsızdır.
    Ducati'ye binende azdır çünkü Ducati artık o kadar pahalı olmasına rağmen teknolojik bakımdan da geri kalmaya başlamıştır.

Ducati'yi ducati yapan yüksek torku ve mükemmel yol tutuşuydu.Ve bunların ana kaynağı 2 silindir olmasıydı,Japonlar artık 4 silindire rağmen daha yüksek ve düzgün torklu makineler üretmekt,yol tutuş konusunda ise magnezyum şaseye başlıcak olan japonlar yol tutuş konusunda da aynı başarıyı gösterirlerse Ducati'yi piyasadan silerler..Aynı Aprilia'yı sildikleri gibi
    saat sabahın 03:45'i ulen yorumuna ne güldüm yaaa eray ... Allahta seni güldürsün
    Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?

08 Black - White RR1000

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)