Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ducati 848 asfalta indi...

REKLAM ALANI

paylasımın ıcın tskr

sağlam bı gorunusu var eeeeeee nede olsa ducatı tutar mu model de turkıyede tutarmı onu bıulemem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    italyan kullanıcısı ve bayilerinin az olduğu türkiyemde tabiki japon kullanıcıları ve alım-satım yapan bayii arkadaşlar konuşmakta haklıdırlar onlar çoğunluğun sesi ve çoğunluğa kitleyen ticaret erbablarıdır...........................ama şu en gerçek sonuçtur ki ''en iyi motosiklet sahip olduğun,kontağı sende olan motosiklettir''
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    jeansatar: +1, katılıyorum kardeş
    ama şu çoğunluğa kitlemek konusunu anlamadım

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    ryangt
    motosikletten senin kadar anlamam, bu gerçektir.
    japon motosikletlerin fiyat performans konusunda daha önde oldukları aşikar bunu tekrarlamaya da gerek yok ama öyle demişize getiriyorsun işi.
    klas farkından bahsediyoruz burada.
    tekrar ediyorum bizler motogp pilotu değiliz. yollarda yarışmak gibi bir huyumuz da yok. zaten 130 hp den bahsediyoruz burada, yani herhalükarda tatminkar olabilecek bir motordan. kalkar birisi ben bu klası tercih ederim parası önemli değil derse tercih meselesidir saygı duymak gerek.
    hem japon selesine oturmadığımı nerden biliyorsun, benimle mi yaşadın hayatını.
    yalnız şu bir gerçek: selesine oturup sürdüğüm tek italyan 92 model aprilia af1 futura idi, yandan maşalı . benim için olay orada bitti zaten. istediğin kadar teknik veri dök ortaya, 92 model de olsa klas bir motor nasıl oluyor bunu gördüm. belki hiçbir zaman alamayacğım, belki seneye 748 çekerim altıma nasip kısmet . ama italyanların gözümde ayrı bir değeri vardır okadar.
    sakın tip önemli değil performans bana yeter deme suzuki nin 2008 modellerini görüp bunlardan istiyorum diyen yine sendin unutma. senin 2. sınıf dediğin bir sınıfı hiç görmedim ama bahsettiğim 3. sınıfın örnekleri etrafımda bol miktarda var.

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tigermbz: biraz sert çıkmışım kusra bakma lütfen
    Ducati tasarım olarak çok hoş nadide bir motor,ve Ducati'yi alacak insan otobanda onla bunla dalaşmak için alıyorsa onun kendi hatasıdır.Şahsen kendimi yaptığım işten ayrı tutarak şunu söyleyebilirimki Ducati 848 beyaz alıp salonumun ortasına koyarım (eğer çok param olursa ),Benim tek kızdığım nokta bu motorları denemden japon'dan üstün tutup ducati'ci kesilenler,birde Ducati'si olduğu için abuk subuk havalara girenler.Gerçi 99 600F'i olan adamda havaya giriyo bazen ama olsun :D

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    makina saglan duruyo, ama biz yine fotograflardan bakmaya dewam edicez
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    kymco ck 125
    motor bakımından allah var dört dörtlük bence ama ön görüntüsü pek hoşuma gitmedi benimmhttp://imageshack.us/
    ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    yaw harika hem sade hem güçlü hemide hayallerimin markası ben begendim
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    inanılmazzzzz 600RR siyah beyazdan sonra en hoşuma giden siyah beyaz motor mükemmel olmuş
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Hyosung rx125-Yamaha YZ400F
    italyan güzeli..1098 in yavrusu...
    tarzı olsun, fiyatı önemli değil diyene...
    illa performans diyen için değil yani..
    fiyat-performans hesabı yaparsan başka motor alırsın...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Son Aktivitesi: Bugün 01:59
    Konu Okuyor Ducati 848 asfalta indi... @ 01:59 AM

Ducaticiler coşkuyu aldı...kimi arkadaşlarda sadece ducati için siteye onlıne oluyor bu arada...

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    mete_han, Starsailor
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Müthiş...Harikulade...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sesi nasılki aceppp
    bende bunu çok merak ediyorum, eğer dört silindirlilerdeki ses yoksa benim gözümde işe yaramaz bir alet, çünkü benim istediğim performanstan ziyade ses ve görüntü

dehşet bişey gerçekten etkilenmemek elde değil

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baya tartışmalı, ducati/japon çekişmeli bir başlık olmuş.

bana göreyse ne güç ne tork ne hız ne de başka bir şey ducatinin tercih sebebi. bazılarınızın dediği gibi japonlar ducatiyi de silebilir diye bir şeyse kesinlikle olamaz.

ducati marka olarak bir kere yarışçı, motosikletle yatıp kalkan adamın işi değil; asıl yol aracı araba olan, audi r8, bmw z4 falan gibi araçlara sahip zengin adamların motosikletim de olsun ama şekil olsun etrafa gösterince kafayı yesinler diye koleksiyonlarına katarken düşünecekleri ilk ve en önemli marka olmasıdır.

ha bizde hem şekil olsun bir ton para bayılayım hem de japonları yolda patlatayım diye alan varsa enayiliklerini tebrik etmek gerek bu da ayrı bir konudur

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    abi hastayım ducati ye yaw mükemmel makinalar
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    süpperrr motorrr ah para olcakki bütün motorlardan alcan hee

Motosikleti
    Mondial 150mr Vulture.
    Ducatici olanlar, olmayanlar,
    Gönlümde ayrı bir yeri vardır. Bir çok motoru beğenirim, Ducatinin yeri başka, Varsın otobanda sollasınlar, sollarken ön kaldırsınlar, varsın torku az, silindiri az olsun... Kalbimizde Ducati sevdası varken, Güneş balçık ile sıvanmaz demek geliyor içimden... Japon-İtalyan kavgası yapmayalım lütfen.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Ben SS sevmeyen biri olarak bu aletin duruşuna bayıldım gerçekten. Çok hoş makineymiş

gerçekten süper olmuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)