Hyo'nun yeni naked modeli gerçekten güzelmiş güzel çalışma yapmışlar
Hyo'nun yeni naked modeli gerçekten güzelmiş güzel çalışma yapmışlar
THRACE
cruise muhteşem olmuş kırmızı ve siyah çok yakışıyo birbirine
hyo gerçekten kalitelidir arkadaşlar, geçmişsinde suzuk için üretim yapıyordu bildiğim kadarıyla.. bir hyo kullanıcısı olarak motoruma her türlü kefil olurum. gerek sınıfında en güçlü olmasına gerekse dayanıklılığına. yalnız kopya hususuna bende katılıyorum fakat çinliler gibi kopya yapıpı kalitesiz yapmıyorlar...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
çinliler 90ların motorlarını kopyalıyor vede işin komiği bütün çinliler aynı birtek biri kanuni biri mondial biri asya diğeri skyteam yoksa hepsi ozalitçiden çıkma gibi ama olsun onlarda camiamza yeni simalar kattı fiyatları sayesinde.Bu arada bende hyo. kullandım ama heralde TC.deki en hatalı üretim hyo. idi.Garantisi bitti bir hafta sonra 1000ytl.lik masraf çıkardı vede kazaya sebebiyet verdi.Onun için korkar oldum.
gv650 çok radikal olmuş şimdiki hali benim yaşıma daha uygun gibi geldi bana..şimdikini istediğim gibi customize ediyorum ama buna hiçbir aksesuar ekleyemezsiniz..haaaaaaa kötümü asla değil ama siz gençlere göre..ben motorumdan memnunum
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
gv 650 şahane en sevdiğim renkleri taşıyor üzerinde.. acaba ülkemizde görebilecekmiyiz bu modeli göreceksek ne zaman görücez hangi fiyatla görücez bir bileniniz varmı ?
S&T KANUNİ FİYAT
simdilik bu modellerın fiyatı var. syg ( kucuk yanılmalar olabılır )
GV 250 7.465 YTL
GV 650 15.627 YTL ( su sogutmalı )
GV 650 15.855 YTL ( su sogutmalı )
GT 250 7.611 YTL
GT 650 8.693 YTL
GT 250R 8.784 YTL su sogutmalı
GT 650R 14.617 YTL su sogutmalı
GT 650RW/D 15.105 YTL su sogutmalı
[B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com
Fiyatlar aşağı yukarı şimdiki fiyatlar gibi olacak galiba
Enjeksiyonlu ve su soğutmalı olmaları tek farkları galiba yeni modellerin
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
RX450SM modeline bittim
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaşlar gelirmi bu özel 30. yıl aquila modeli.. ayrıcana hyo lar kanuniden gelriken globalde satışa devame decekmi. fiaytlar dada gariplik var kesin fiyatlar değil demişsin ama gt 650 ile gt250r neredeyse aynı vermşsin..
hyosungların kaderi ve kanuni macerası hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa yani adam gibi bilen ayzsın. emin ise...
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
arkadaşlar motosikletler güelde bana hepsi tanıdık geldi, sizin gözünüze de aşina bişiler çarptı mı? sanki karbon kağıdı izleri var motosikletlerde..
her bir büyükten bişiler almış koymuşlar gibi geldi bana
bence hyonun belli başlı modelleri güzel ben gt250r ile gv650 arasında gidip geliyorum ama beni düşündüren amortisör sistemi genel olarak forumda ön amortisörden şikayet etmiş çoğu arkadaş benide düşündürmüyor değil hani
YAMAHA XT660ZA TENERE 2013
HONDA CBF600S 2006
BMW F650 GS DAKAR 2002
hepsi birbirinden güzeller
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)