5500 euro olmus ya
cok degilmi??
çok doğru söylemissin dostum sana katılıyorum bu konuda zaten getirmezler ülkemize büyük firmalar Türkiyeyi gözardı ediyorlar hükümetin tutumu da yanlış ötv ye zam yapılması matıksızlık çinliler geldi piyasa canlandı heee biz burdan iyi vergi alırız dendi ne oldu satışlar durdu bugün sıfır km 2006 model motorlar var piyasada alıcı yokk ama ötv de bigüzellik yapsalar satışlar artar piyasada genişleyince büyük firmalar daha çok model getirirler Türkiyeye
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
5500 euro sadece ismi kawasaaki diye pehh
bugün yamaha mt-03 modeli 12 milyar 11 milyar kim verir buna anlamıyorum
bi tanıdık zzr 1400 alsada bi tadına baksam eski modeli baya haz vermişti..
görüntüsüüü hacmiii ve hızı mükemmel olsa gerekk güzel tasarım bence
En İYİ motorcu ÖLMEYENDİR :wiinkk:
Arkadaşlar fiyatlarda firmaların bir suçuyok. ötv+kdv+zart zurt vergileri motorun fiyatını x2 yapıyor. Buda daima ve her zaman ezilen türk halkına altılan büyükce 1 kazık daha. Türkiye gidip americaya boru öldüm fiyatına satıyo. İş ekonomiye gelince halkdan vergi alırız. Adamlar aferdersiniz tuvalet yapma vergisi versek almayız demezler. yani başka ülkelere %50 fiyatına gidem madenlerin geri kalanını biz ödüyoruz.. [ ve bu ülkede askeri maaş 450-500 ytl en fazla ] Yorumu sizlere bırakıyorum düşünün yaşının. İnanmazsanız vergi % lerini araştırıp hesap yapın. iş biraz politikaya deyindi ama bunlar gerçekler..
zz - r1400 çok felaket bişi görünüo yaff
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
bu da benim ninjam...250r
Günün birinde bende bunların birine sahip olurmuyum acaba
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
CBR KULT OLDU ARTIK TURKIYE DE YERINI ALAMAZ BENCE
HEM GELECEK OLANLARI ALMAYA KIMSENIN GUCU YETMEZ VALLA
CBR HUKUM SURMEYE DEVAM EDECEK BENCE
YAKISMIS ARKADASIM BRAVO
HAYIRLI SURUSLER
KAZASIZ BELASIZ
PERFORMANSI NASIL BILGILENDIRIRMSIN BIRAZ BENI
GVNGRSY
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)