Türkiye'de fiyatların bu kadar farklı olmasının sebebi vergiler verginin vergileri ötv ise bambaşka bir saçmalık zaten bunu hepimiz biliyoruz.Sebepler çok.Açıkçası distirübütör firmaların da yapacakları pek bişe yok.Gümrükten itibaren devlete ödemeleri gereken vergiler de eklenince tüketiciye sundukları fiyatlardan satış yapılması çok zor olacağından getirilmek istenmiyor.Aldığımız otomobil ve motosikletlerin fiyatlarını incelerseniz toplam fiyatın %47'sini hemen hemen devlete verilen paradır.Onlar geriye kalan paradan kâr alıyorlar...
Ülkemizdeki benzin fiyatları ve trafik durumu ortadayken motosiklet gibi alternatif bir ulaşım aracına ötv alınması zaten çok saççma.Umarım gün gelir biz daha adil bir Türkiye'de yaşayabiliriz.verginin vergisini de vermek zorunda kalmayız...
AKIN FİDAN
http://www.hyosung.com.tr/?urundetay=5
buda 250 lik bu nasıl?
Shrieker aynen katılıyorum bana yorum yapacak tek satır bırakmamışsın..
Ninja 250 olur fiyatını söylüyorum 8.000 den verecekler (tahminim ama tahminlerimde kolay kolay yanılmadım özellikle para tahminleri) yinede yüksek glecek bence piyasa şartları ağır..
birde mczaga sen yenisin galiba =) adamlar sabahtan beri hyo deyip duruyorlar yani platform olarak alınan motorun üzerine konu dönüyor sen bu motor nasıl diyorsun .p
2008 Kawasaki ZZ-R1400 fiyatı ne kadar yawwwww onuda bi soleseniz
Ninja 250R geliyor arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gelmiyor.html
kanuni racer 200e benziyo nan bu
en azından ayranı yok içmeye gider yapmaya değil anladın sen onu.
bu makinanın tasalımı çok güzel ama güç konusun da abilerine yetisemez
motor benim için bir hastalık ::stretche
yesıl yakısmıs gercekten.
ne zaamana gelir acaba? bu karakter sayısı da nesiki?
bu motor gelsin cbrnin yerini almassa serefsizim
bu kawasaki Kawasaki ZZ-R1400 kac basr abi
hocam ninja 250r ın yeşili ve siyahı daha hoş kırmızı bence olmamış ama yeşil olması daha güsel çünkü yeşil kawasa çok yakışıyooooo
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
bu mtorlar turkıyeye gelmez gelse bıle pahalı
LORD OF THE WAR
kardeş bu makina vegilerle kesin bi 10 bin ytl olur resmen soyarlar adamı
Suzuki ve yamahanın 125 likleri daha estetik göründü bana..buda fena değil..hayırlı olsun geleceği kesinmiymiş acaba
kawasaki görünümü sevmedim hyo daha güzel görünümü bence kalıbı falan kawasaki görünümü sevmedim
hyo daha güzel ama kanunı aldı gt250r almayı düşünodum kanunı aldı vazgeçtım eğer makul bi fiyata gelırse bundan alırım sınır 8 bin lira
kimbilir belki kanuni hepimizin ön yargılarını yıkabilir .
güzel bakan , güzel görür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)