ER6 F nerede
ER6 F nerede
Z 750 nin turuncusu bitirdi beni.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben de aldım ilk konteynerden çıkan bir tane...
Siyah ZX6RR
Allah dileyen herkese nasip etsin...Amin
Ramazan Mubarek gün İnşallah...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
zevkler ve renkler tartışılamaz ama ben bu damla farları hiç ama hiç beğenmedim. motosiklete feminen bir hava katmış. agresiflik yok bence. cbr 600 f inkilerden bile kötü şimdi bütün cbr 600 f çilerin saldırısına uğrarsam hiç şaşırmam
fazer ile cbr 600 rr ın farlarını seveyim
Sırf herkeste 4 teker var diye...
zx-10r ın eski agresif far dizaynı daha iyiydi sanki...
As The Years Go Passing By...
Kawasak'inin motosikletleri bence gün geçtikçe çirkinleşiyor göze albenisi yok benim hoşuma gitmedi
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
modeller baya albeni si var cok güzeller yawwwwwwwwww
2008 modeli eski kasalarına göre sanki biraz daha yaşlı duruyor.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
vay bu sefer yesil geliyo er6n he.
Benimki kadar guzel olmasada idare eder =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
siyah ve mavi zx 6 lar süper bence hondayla yamaha arasındaki kapışmaya bi marka daha katılıyo galiba:D
Bindikçe daha bir seviyorum ben bu makinayı...
Sevdikçe sevesim geliyor
Hondalarla falan kıyas kabul etmiyor.
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hepsi güzelde işte biraz pahalı gibi
kazalı bulsak yapsak dahamı ucuza gelir acaba
:queen:
Kawasaki Ninja ZX-10R 2008
bu motorun çizimini yaparlarken heralde mühendisler sarhoştu sinyallari yanlış yere takmışlar... aynı zamanda o nasıl egsoz kardeşim öyle yaw borozan gibi... insan daha estetik daha kibar bişey yapardı...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Herkese selamlar.......
Hayırlı ramazanlar ben de bu hafta yeni bir zx6r aldım çok güzel bir makina allah herkese nasip etsin
10r kadar iğrenç bi motor yoktur galiba
ama 6r yi güzel yapmışlar bea
bunlar gercekten süperrrrrrrr...
::evil::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)