2008 Yamaha'lar görücüye çıktı. YZF-R1 / YZF-R6 / YZF-R125
Reklamlar
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Reklamlar
-
Admin
-
125 liğin resimlerini gördüm...İnanamadım.Mükemmel olmuş.Tabi cbr ile yarıştıracağız ama ben naçizane fikrimi söyliyeyim.yzf 125 8milyarın altına çıkmaz...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
evet acaba kaç liradır yaa
-
ankarada yamaha bayinde r1 benzeyen 50cc lik bi makina görmüştüm. makina race ,sadece boyutlar azcık küçük, ılgınç birşeydi
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
Alttaki veriler Yamahanın Avrupa'daki resmi sitesinden alıntıdır...Motosiklet (YZF R 125) Çift silindirli 125 cc,15 beygir,enjeksiyonlu ve 6 ileri vitesli...Ön ve arka tekerleklerde çift disk frenlerle donatılmış 126,5 kg ağırlığa ve dijital hız göstergesine sahip...Görünüm ve teknik anlamda gerçekten çok iyi görünüyor...
Yamaha motosiletten yani YZF R 125 ten bahsederken R serisi motor ve şase teknolojisi ile donattıklarını dile getirmiş...
http://www.yamaha-motor-europe.com/p...view=techspecs
Engine type Liquid-cooled, 4-stroke, 4-valve, single cylinder, SOHC
Displacement 124.66 cc
Bore x stroke 52.0 x 58.6 mm
Compression ratio 11.2:1
Maximum power 11.0 kW (15 PS) @ 9,000 rpm
Maximum torque 12.24 Nm (1,25 kg-m) @ 8,000 rpm
Lubrication system Wet sump
Fuel System Fuel injection
Clutch type Wet, multiple-disc coil spring
Ignition system TCI
Starter system Electric
Transmission system Constant mesh, 6-speed
Final transmission Chain
Fuel tank capacity 13.8 L
Oil tank capacity 1.15 L
Gerçekten çok çekici detaylar var...
-
wr leri çok sevdim inşallah gelir
-
benım bahsettiğim makina bu değildi,,incecik bir egzosu vardı,, ama race di
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
Wr250X mükemmel olmuş...
-
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Güzel makinalar ,hazırlayanaın eline sağlık
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Yamaha Fz6 - FZ6 Fazer - FZ1 - MT 01 modellerinde de yeni renk seçenekleri sunmuş. Motorlarda da ufak tefek değişiklikler var.
FZ6 Fazer'i biraz inceleyip neler yapılmış araştıracağım
aman erhan iyi araştır dostum...gözüm üzerinde olacak ona göre...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana adlı üyeden alıntı
aman erhan iyi araştır dostum...gözüm üzerinde olacak ona göre...
Sen de mi fazer düşünüyorsun dostum Ben de düşünüyorum ama daha zamanı var.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Tenerenin tekrar üretime girmesine çok şaşırdım ve sevindim gerçekten ilgimi çeken bir motordu, fakat resimlere baktıktan sonra sevincim yarım kaldı. Tenere gibi bir motora o kafa grenajı hiç olmamış eski kasadaki kafa grenajı daha güzeldi. Özellikle eski kasadaki birbirniden ayrı bölümlerde olan çift var çok güzel görünüyordu ama 2008 modelindeki görüntü gerçekten igrenç ötesi.
Bu arada ,2008 TENERE-WR250R -WR250X Türkiye'ye gelir mi
-
2move adlı üyeden alıntı
evet benimde dikkatimi çekti o motor , eğitim motoruymuş 50 cc ama görüntüsü çok güzeldi...
-
2move adlı üyeden alıntı
senin bahsettiğin tzr 50 arkadaşım...
ve 7 küsür bi fiyatı vardı tzr nin...
bu demek oluyo ki o fiyattan aşağı vermezler r125 i...
yane kesinlikle cbr in rakibi olamaz gibi duruyo
-
Harika makinalar arkadaşlar hepsini istiyorum.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Tenerenin tekrar üretime girmesine çok şaşırdım ve sevindim gerçekten ilgimi çeken bir motordu, fakat resimlere baktıktan sonra sevincim yarım kaldı. Tenere gibi bir motora o kafa grenajı hiç olmamış eski kasadaki kafa grenajı daha güzeldi. Özellikle eski kasadaki birbirniden ayrı bölümlerde olan çift var çok güzel görünüyordu ama 2008 modelindeki görüntü gerçekten igrenç ötesi.
dostum sana katılıyom tenereyi biraz rezil etmişler aynen damperli kamyona arkada çarpmış vede kamyon üstünden geçmiş gibi de inceltmişler makinayı.
ama yinede canlı görmek lazım.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Tenereyi mahfetmişler resmen.Mt-03 e benzemiş,çok incelmiş.İnşallah 3 motorda gelir
-
Admin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler