Suzuki GSX 650 F görücüye çıktı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel olmuş,
para olsa da alsak..
-
,Şu Boru şaseden bir kurtulsa daha güzel olacak
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
hondaya f sınıfında rakip çıktı sanki...güzel motor (aklıma takıldıda honda 600 f üretimini durdurmamışmıydı ?????)
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
motoru güzel fakat görünüş bakımından benim gözüme hiç hoş gelmedi.
-
aman aman aman, sen ne tatlı şeysin öyle... off off off...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Fiyata dikkat çekmek istiyorum yalnız...7000€ Bu fiyatta su gibi satar hatta önümüzdeki sene alıcılardan bir tanesi de ben olurum...İncelemeye alıyorum...O fiyatlara naked alınamıyor...
-
Türkiye'de bu fiyata satılacağını sanmıyorum...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
ultraukala adlı üyeden alıntı
Fiyata dikkat çekmek istiyorum yalnız...7000€ Bu fiyatta su gibi satar hatta önümüzdeki sene alıcılardan bir tanesi de ben olurum...İncelemeye alıyorum...O fiyatlara naked alınamıyor...
Özer024 adlı üyeden alıntı
Türkiye'de bu fiyata satılacağını sanmıyorum...
Türkiyede 7,000 euro gibi bir fiyata satılacağını ben tahmin etmiyorum. CBR600 F 'e rakip gibi görünsede, iki motorun ağırlıkları arasında yazıdada belirtildiği gibi ciddi fark var. Ama dizayn olarak ilgi çekici bir model.
-
çirkin ötesi bi şey inşallah türkiye ye getirmezlerde göz zevkimiz bozulmaz
-
Motorun görünüşü berbat. Öyle bir motora boru şase kullanmak cidden igrenç olmuş.
Kafa grenajının tasarımını güzel ama gidona göre biçimsiz yerleştirilmiş.
Kilo konusunda ise 600f'e rakip olamayacak kadar ağır.
Suzuki sanırım 600f'den kalan boşluğu doldurmaya çalışmış ama gsx 650f'in 600f ile alakası yok.
-
Benim fikrim ağırlığından dolayı bu fiyatta satılabileceği
-
biraz kalas gibi ama cbr 600f den daha çok hoşuma gitti...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
600f 2008 de katalogta olmck mı?bn mi yanlış biliyorum
-
abi bu motor TR'ye gelse 20.000'den aşşağı fiyatı olmaz siz bakmayın yurt dışı 7.000 € olan fiyatına...650cc 600 cc vergi farkı yaratır ve bence 600F bundan daha iyi bi makina... (kilo farkı 171-216)
aynı zamanda teknik ayrıntılarında güç ve tork bilgileride yer almıyo...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Ben beğenmedim Hem ağır hemde meymenet yok motorda.. CBR 600F e Kurban olsunlar
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
bu F1 ikaz ışığı (tam olarak) ne işe yarıyor acaba
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Ben beğenmedim Hem ağır hemde meymenet yok motorda..
CBR 600F e Kurban olsunlar
600f çok yakışıklı bir motor.Ayrıca vergisi -600cc olduğu için(599cc) düşük..İİ bir atak yapmaya çalışmış suzuki f kategorisinde lakin Türkiye şartlarını göz önünde bulundurmamış sanırım...
-
Syriana adlı üyeden alıntı
abi bu motor TR'ye gelse 20.000'den aşşağı fiyatı olmaz siz bakmayın yurt dışı 7.000 € olan fiyatına...650cc 600 cc vergi farkı yaratır ve bence 600F bundan daha iyi bi makina...
(kilo farkı 171-216)
aynı zamanda teknik ayrıntılarında güç ve tork bilgileride yer almıyo...
ultraukala adlı üyeden alıntı
600f çok yakışıklı bir motor.Ayrıca vergisi -600cc olduğu için(599cc) düşük..İİ bir atak yapmaya çalışmış suzuki f kategorisinde lakin Türkiye şartlarını göz önünde bulundurmamış sanırım...
Arkadaşlar bir yanlış anlamayı düzeltiyim. 600f ile gsx 650 f arasında vergi farkı yok. Aşağıdaki tabloyu inceleyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)