Benim düşüncem o depo vücuda gelen rüzgarı kesiyordur, bmw nin mühendisleri odun değildir ya kalan rüzgarda kafa bölgesine gelir, eeee zaten racing kullanırken kafamız göstergenin oraya girmiyor ki
Benim düşüncem o depo vücuda gelen rüzgarı kesiyordur, bmw nin mühendisleri odun değildir ya kalan rüzgarda kafa bölgesine gelir, eeee zaten racing kullanırken kafamız göstergenin oraya girmiyor ki
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Arkadaşlar motosikletin BMW tasarım ekibi ile herhangi bir ilişkisi yok.CANJAMOTO tasarım ekibi standard seri üretim bir BMW R 1200 S motosikletin şase ve teknik ekipmanını değiştirmeden motora turbo ilavesi ve yeni bir body kit ile bu hale getirmişler...
Standard BMW R 1200 S 1170 cc çift silindirli boxer 122 HP bir motora sahip...Turbo beygir gücünü 122 HP den 160 HP'ye yükseltmiş...
http://www.bikez.com/motorcycles/bmw_r1200s_2007.php
abi ne bu yaa bu motosiklet fln deil uzay mekigi gibi bişi resmen
hee bide unutmadan bişi sorcam bunun hız göstergesi fln mazemeden falanmı çaldılarkiii
Bence berbat
Sadece görüntü için yapılmış
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
bu motor günlük hayatımızda kullanılması çok zor gibi gözüküyor ama tasarım olarak güzel geliyor göze...
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
Öncelikle cam yok... Kesinlikle hatalı bir tasarım.. O güçte bir motorun yüksek hızlarda ne kadar rahatsızlık vereceğini düşünmek istemiyorum.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
kuyruk ve motor kısmı çok güzel görünüyo da grenaj ne öyle yaa...uzay mekiği gibi..
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
ee peki km göstergesi nerde???
arkadaşlar hep eleştirmişsiniz sakin olun kedi ulaşamadıgı cigere meselesine dönmesin. görünümü çok güzel buda bi işe yarar yarışamasada en azından hava attırır-kız tavlatır bak bu açıdan bakınca ne kadar güzel göründü motor
Bu motora binen keko kim yaa O motorda ben otursaydim motor boyle kotu gozukmesdi Motorun etkileyici bi gucu var ama tipi hosuma gitmedi vallaha!Neden bilmem...
hımm motor bence pek motora benzemiyor,sanki teyyareye benziyor,aslında onada benzemiyor,son olarak bu motor,motora benzemiyor
hızını 200 e çıkardığında sürücü kafasını 180 derece geriye çevirip kendi ardına bakar,başka ihtimal yok.
parası çok olupta aşırı hızda rüzgardan korunmak için kafayı 180 derece geriye çevirip aynı anda da yolu görebilen babayiğit varsa buyursun alsın.
ha ben hız yapmayacağım öyle işte muhabbet olsun diyosan sen bilün.
tek kelime ile p..k gbi:D
ELİNT çok doru söylemiş bu motor sadece hava için hız için yapıldıysa hiç uymuyo baksana ruzgarı ne kescek
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
anlamsız bir motor ne bu hayabusayamı kafa tutuyo.
ne kullanışı var nede tipi tambir ölüm makinası kullan öl hihihihihihh
Mustafa Kemal Atatürk
abi bunun sadece türkiyeye gelmesi 10 yılı alır bunun bi yeni moeli çıkar ozaman bu türkiyeye gelir hohohohohoho!
ben begenmedim ne yalan söliyim
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
tasarı olarak değişik bir model ama cok güvenli olacağını sanmıyorum pek satacağına da
Bence hiç hoş değil. BMW den daha yaratıcı ve göze hitab eden bişey beklerdim doğrusu. Bence çok Amerikanvari...................
Hyosung gt250 düşünüyorum.
güzel bir makina bunu kullanmak çok güzel olur
motor benim için bir hastalık ::stretche
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)