enjeksiyonluysa tadından yenmez artık ya.tipini beğenmeyenlere hak vermek lazım kimi insan agresif tarzlardan hoşlanır(fz6 gibi) ama ben beğeniyorum ağırbaşlı oturaklı bir motosiklet...bakalım benim de olcakmı böyle bi aletim
enjeksiyonluysa tadından yenmez artık ya.tipini beğenmeyenlere hak vermek lazım kimi insan agresif tarzlardan hoşlanır(fz6 gibi) ama ben beğeniyorum ağırbaşlı oturaklı bir motosiklet...bakalım benim de olcakmı böyle bi aletim
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
motorun cılız oldugunu söyleyen arkadaslar resimlere aldanmayın benim boyum 178 kilom 100 ve avatarımda görüldügü gibi motor hayli büyük kalıyo altımda
bıraz fazer kokusu olan bır makıne olmus.efe honda da gordum bındım resımlerde oldugu kadar da cılız bır motor degıl.ama daha yaratıcı bır tasarım beklenebılırdı.cunku depo dan sonrası tamamen cbf500 kopyası.
arkadaslar, 2008 CBF600 daha henüz ortalarda YOK!
yollarda veya galeride gördügünüz CBF600 bildigimiz "eski" model - ve CBF500'den alinan tek parca yok, aksine CBF500'e verilmis olan dünya kadar parca var ...
Tip özürü bir makina bence de...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Görünüş görecelidir. Bana çok hoş geliyor. Yakından gördüğüm bir motor cbf600.
Ayrıca kalıbı da yerinde. Araba kadar olması mı lazım motorun Sokaklardan filan dönmez o zaman
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
honda ama tip yok onda! (sadece cbf600 ve 1000 için geçerli cbf500 bile daha güzel)
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
açıkçası pek begenmedim:S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)