Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2008 1400 cc Hayabusamı geliyor...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    hayabusa delı motor yaaa ama ben yınde alıcagım son motor olarak allah kısmet eder o gunlerı gosterırse gsxr 1000 veya r1 alırım...delı gıbı vergısıde olur sımdı bunun zaten hayabusanın su ankı halınde ınanılmaz bı vergısı var...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar hayabusa yenileneli zaten bir yıl bile olmadı suzuki neden bu kadar kısa sürede bu kadar tutulan bi modelini yenilesin ki ayrıca oldukcada güçlü bir motoru var evet eski motor 1299cc idi ama şimdiki zaten 1340cc ne yani şimdi de ismi gsx-r 1300 hayabusa ama motor 1340cc.ikincisi bu fotoğrafların gerçek olmadığı ortada suzuki hayabusaya bu tarz egsoz kullanmaz çünkü onun zaten kendine has bir tarzı var herkes tanır bi haaybusa olduğunu nerden bakarsa baksın.bu tarz kısa ve ortada olanlar yeni sslerde ama haaybusa bir ss değil tarz olarak uzun yola daha uygun yani turing bir motosiklet her ne kadar ss olduğu iddaa edilse de tam olarak ss bile değil.Belliki bu hayabusanın fotoğraf üzerinde oynanmış hali bence bu haber öylesine konu olsun diye yapılmıştır ve yeni olmuşur.Hayabusanın bir kez daha yenilenmesi için çok seneler geçmesi gerekiyor o eskimeyen bir motosiklet ki hitap ettiği kesim zaten belli yeniliğe gerek yok

Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayabusa delı motor yaaa ama ben yınde alıcagım son motor olarak allah kısmet eder o gunlerı gosterırse gsxr 1000 veya r1 alırım...delı gıbı vergısıde olur sımdı bunun zaten hayabusanın su ankı halınde ınanılmaz bı vergısı var...
    hayabusanın şu anki vergisi 845ytl tabiki yılına göre değişir ama 05-07 arası bir hayabusanın.aslında çok aşırı değil zaten alırken yeterince göze almak gerekir ki bunu alacak bi insanın maddi durumu üst düzey olması lazım.vergiden önce onun götürebilecek benzinin olması lazım ki bunun vergiden çok daha fazla olacağı kesin...
    :bestmt:

hayabusayla ilgili actıgım konuları okuyanlar bunun ne denli manyagı oldugumu bilirler senden cıkan sese hastayım be sevgilim yok bole bişey yok işte.Sadece bi satış magazasında durgun bi şekilde kendisine degerek kendimi kandırmıştım ama ilerde olur miki bu bnm

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    1300cc yetiodu be abi ama heralde bu 1400 le adamlar uzaya felan çıkıcak ona hazırlanıo ama gelsin fena bişi olucağa benziooooo param olsa 50 tane alırım
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

okyanus43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR1000
    Suzuki Yetkili satıcısı 2008'de 1400 cc Hayabusa gelecek diye Ağustos 2007'de söyledi,
    kendiside sipariş verecekmiş. O yetmez birde turbo çaktırcam diyodu.
    Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
    Okyanus43

Motosikleti
    rmz 200 gy
    Alıntı AtacaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum bu hayabusadan ne anlıyorsunuz? çok kaba bir motor göze de hitap etmiyor tamam güçlü olmasına güçlü ama zaten yollarımız düzgün değil! biraz zerafet olsa güzel olabilir ama gözüme çok kaba geliyoo
    sana katılıyorum dostum
    !! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)