Ducati Monster Modeli Yenileniyor!
Reklamlar
-
Admin
Önümüzde ki kasım ayında yapılacak olan Milan fuarında Ducati 'nin yeni nesil Monster modelini tanıtması bekleniyor. Fotoğrafta bilgisayar vasıtasıyla oluşturulmuş temsili resmi görülen yeni Monster, ailesinin ilk üretildiği 1992 yılından bu yana tamamen yenilenen ilk bireyi.
Hypermotard 'ın hava soğutmalı 1100cc güç ünitesi ile desteklenecek model yükseltilmiş çift egzoz sistemi ve Aprilia Shiver 'e benzeyen far yapısı ile dikkat çekmekte. Hava soğutmalı monster modeli ile birlikte mevcut Testastretta güç ünitesiyle üretilen S4R 'ün üretimden kalkması ve onun yerine 1098 modelinin çıplak versiyonunun yerini alması bekleniyor.
Reklamlar
-
açıkcası eski monsterler daha güzel görünüyordu.
yeni kasa çok yükseltilmiş. bir cadde motorundan çok cross motosikletin yapısına benziyor. birde cross lastikleri takılsa nerdese tam bir cross makina olacak.
bence birazdaha yere yakın olabilirdi. cık cık hiç sevmedim
-
Ducati Monsterin geleceği budur abi
-
bende cok sevmedım eskı monsterlerın cok ayrı bır havası ve agırlıgı var
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
bence fena değil... hatta güzel bile diyebilirim..
-
Beğenmedim pek(Hediye edilirse hayır demem o ayrı tabi)
Egzos,egsoz,eksoz,egzost un koordinatları pek yerinde olmamış sanki
-
aynen katılıyorum eksoz hiç olmamış ya fazer gibi gelebilirdi eksoz arkaya iki büyük tüp takmışlar sanki
-
Yok yahu ben de beğenmedim bu tamamen yenilenen bireyi
Egzoz'u geçtim, o far ne öle
-
Tek maşa olması güzel olmuş...
Nedense tek maşa motorlar çok hoşuma gidiyor...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
eskisi daha hoş gibiydi bence...ama tarz meselesi yani.
-
biraz daha fazla aci olsaymis keske, monster asiri minyon bi motordu bu versiyonunda bence iyi olmus yuksek kalmasi
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
eskisi çok özel bir motordu yenisi o özelliği kaybetmiş
-
çok arada bir motosiklet olmuş, gidon hypermotard, kuyruk B-King, far FZ-6. sanırım modeli photoshop la yapmışlar
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
komik bir fotoshop çalışması olmuş daha öncede 998'ın ortasini silip scootera benzetmişlerdi...Ducati ,monster ı bu modele benzetip yenilerse tekrar batar...
-
Bende şöyle bir resim buldum. (burada)
-
Çok kötü olmuş bana kalırsa... Monster'in ayrıcalığı kesinlikle kaybolmuş... Daha çok GSR600'e benzemiş...
mostwanted_57
Egzos nerde?
-
-
01 Haziran 2007, 03:14
adriana karambeu ya benzemiş.bacaklar uzun vücut kısa..
If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to
-
02 Haziran 2007, 23:47
selam bende sizin aranıza yeni katıldım tabkı kabuledersenız?(:: benım mondial rs 151 var ama buyuk motorlara herzaman hasta oldum bence güzel
-
ducati denildimi 2 kez dönüp bakılacak! motorların ferarisi dir ducati kendine özgü sesi performansı ile söz edilmeyecek motorlardan 1. cisidir ne yapsa güzel olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler