Aprilia V 4 1000 cc geliyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bir V motor sempazitanı olarak olumlu karşılıyorum bu gelişmeyi.Aslında motorun hangi devir bandında ne kadar tork verdiğinide bilseydik karakteri hakkında daha net yorumlar yapabilirdik.Karakter itibariyle düşük devirde yüksek tork yanlısı V motorun kalkışta diğer race'leri yiyeceğini ve yüksek gücüylede aradaki farkı koruyacağını düşünüyorum.Eline sağlık yazı için.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Bir V motor sempazitanı olarak olumlu karşılıyorum bu gelişmeyi.Aslında motorun hangi devir bandında ne kadar tork verdiğinide bilseydik karakteri hakkında daha net yorumlar yapabilirdik.Karakter itibariyle düşük devirde yüksek tork yanlısı V motorun kalkışta diğer race'leri yiyeceğini ve yüksek gücüylede aradaki farkı koruyacağını düşünüyorum.Eline sağlık yazı için.
Motordan Aprilia mühendisleri Superbike konfigrasyon olarak bahsetmişler İtalyanlar benim şahsi fikrime göre bu segmentte Japonlardan farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorlar örneğin Ducati V 2 motorlardan vazgeçmeyeceğinden bahsediyor Aprilia yine V ancak bu kez 4 silindirli bir motor piyasaya sürüyor,benim şahsi kanaatim V motorlar ile kendini farklı kılmak anlamında ortaya koyuyorlar...V motorların düşük devirlerde sıralı motorlara göre daha çok tork ürettiğini biliyoruz buda farklı olmayacaktır sanırım ancak vibrasyon problemini RSV V 2 de AVDC (Anti Vibration Double Countershaft) sistemi ile çözmeye çalışırlarken V 4 modelinde Anti-vibration balancer shaft diye bir sistemle çözme yoluna gitmişler.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Anti_Vi...e_Countershaft
Motosiklet 2008 yılında piyasaya sürülecekmiş...
-
ducatinin desmosedici modeli (moto gp de kullanılan motosikletin yol versiyonu) de v4 200 hp üstünde güç üretiyor
-
motorun güzelliğine bak allahım yaa,sanat eseri gibi bence,hastayım italyan ekolüne
-
APRİLİA mühendisleri gerçekten yeni bir idol peşinde bu teknoloji ve tasarımla
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)