Peki fiyat ne olcak bunda bilen varmı ?
Denemeden alınmaz... nasıl acaba sürüşü
fiyatı uçuk, yanlış hatırlamıyorsam 10 bin ytl civarı
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
motosiklet üretici bu arkadaşlar bu makinayı hangi avantajları olabilecegini düşünerek üretmişler ayrıca dez avantajları neler olabilir.artıları eksileri neler olabilir?
Fuoco 500'un ne kadar stabil bir arac oldugunun kaniti:
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Biz sadece 2 lastik var diye motora biniyoss.. Eskiyince sadece 2 lastik alacaz çünki.. Adamların yaptığına bakk tutmuşlar güzelim motora bi lastik daha koymuşlar.. Eee oldu olacak bi lastik daha koyunda araba olsun..
Motor dediğibn iki teker olur oğuulll iki teekerr
Saygılar
Zonguldak-ereğli'den
peşin hükümle yaklaşmamak lazım diye düşünüyroum...Gerçekten keyifli sürüşü olan bir alette olabilir yada tam tersi....
Ama sonuçta güzel bir alternatif....
2 tekerlek yeterdi nie 3. tekerlekte var
tabi şaka biyana eğlenceli bi alete benziyo
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
katılıorum virajları gayet ii alıyo..tüm yük on 2 tekerlege bındıgı ıcın arkasının kayması mumkun gozukmuo bence..tabi motosiklet oldugunu dusunmuyorum bende..
If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to
arkadaslar gecenlerde umranıyede bıtane mp 3 gordum .encok dıkkatımı ceken eksozu paslanmıstı.nasıl becerıyolar anlamıyorum.
bunun tek özelliği viraj alışımı yaw
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Arkadaşlar yapmayın motorun viraj alış özelligi falan... Prof. yarışçıları getirmişler orda pistte yatırıyolar yani 3 teker olsada yatırması oyle kolay sanılmasın bence.
arkadaşlar bu araçdan alan varmı yada diğer Piaggiodan Sürüşü nasıl bi inceleme testi varmı forumda linklerseniz sevinirim.
İstediğin gibi bir link bilmiyorum ama ben kendim Ferco'ya gidip denedim.500cc 40 hp,gayet güçlü bir makina.Önceleri 3 teker insanı korkutuyor,düşerim falan zannediyosun ama fotoğraflarda görüldüğü gibi manevrası gayet sağlam bir makina.Yanlız kuru ağırlığı 245 kilo olması sebebiyle yavaşladığında gidondaki butonla mutlaka dik durmasını sağlamak için ön tekerleri sabitlemelisin.Bunun haricinde uzun yolculuklardada yormayacakmış gibi bir izlenim edindim.Ayrıca kendinde test edebilirsin.Ferco'nun sitesinde test formu doldurman yeterlidir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
wallahi açıkçası hiç beğenmedim.motor dediğin iki teker olmalı.ne o öyle atv gibi
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Ferco'nun Etiler'deki bir eğitim alanında 15dk. kadar bir test sürüşü yaptım.Hani tarfiğe açık yolda ne gibi handikapları olduğunu bilmiyorum ama kullandığım kadarıyla kendinden beklenmeyecek bir hareket kabiliyetine sahip.Test alanında kukalar arası geçiş ve yokuş aşağı ve yokuş yukarı gazlama vede frenaj testleri yaptım.Özellikle fren mesafesi stabilitesi güven veren bir makina.Dışarıdanda gayet hetbetli duran bir makina olduğu için İstanbul'un tarfiği için uygun değil ama Antalya için bence gayet uygun olacaktır.Özellikle uzun mesafe gezilerde artçı ve kargo kullanım alanları bana uygun geldi.Ayrıca tocase ve sidecase'de eklenebilir.Fakat sıfırına o kadar para verilirmi derseniz, Ben vermem.Antalya'da test sürüşü yapabileceğiniz hakkında pek bilgim yok.Ferco'nun sitesinden iletişim bilgilerini bulup sormanızda fayda var.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)