hyosung kes yapıştır işinde iyice aşmış kendini farlar suzuki şasi ducati monster.ben umutluyum onlardan seneye bi tane 250 liğini almayı düşünüyorum o zamana kadar 250lik kasasını da yaparlar
hyosung kes yapıştır işinde iyice aşmış kendini farlar suzuki şasi ducati monster.ben umutluyum onlardan seneye bi tane 250 liğini almayı düşünüyorum o zamana kadar 250lik kasasını da yaparlar
çok gusel fiyat uygun olursa ki fazla olucağını zannetmiorm alınır
Baya baya güzel olmuş.Bi gelsin bakalım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
motorun aynaları için dizayn değiştirmeyi mi düşünüyorlar?
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
hyosung gercekten kendını bulmaya basladı son donemlerde..bence bu motor iş yapar..suzuki nin destegı yavas yavas etkısını gosterecektır hyosung uzerınde..guzel olmus begendım.hornet-er6n-gsx melezı bır motor farklı bır alternatıf olacaktır ulkemızde..
her ne kadar hornet'e benzese de bence hornet'ten daha güzel
gidon harici ben beğendim
+olmadı susam! Hakkı Devrim elinde Meydan Larousse'la geliyo arkadan
beyendinmi değil! beğendin mi
oo yeni mdelimiz gerçekten ço şıkmış..ama bize uyamaz neden derseniz ikinci ele düşecekte temzi bulunacakta biz alacağızda buda ancak 2010 dan önce olmaz.. neyse elimizdekilerle yetinmek ve biraz daha araştırmak için şuraya bi nakamnızı tavsiye ediyorum . karşılaştırma 600cc
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
keskin çizgileriyle farklı bir tasarım.bravo hyasung a. bide bizim türkler yapabilse böyle tasarımlar.ancak çinden almayı biliyolar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
abi heriflar gavur yapıyoda melmekete niye gelmiyo....makinisttt komtan Globale sorsana bi niye getirmiler S leri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Güzel de arkada olmam asla o motor da Hiç bir kuvvet beni o enteresan yere oturtamaz
Biraz Fz6, biraz Hornet, biraz ER6N karışımı mozaik bişey olmuş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ona benzemiş buna benzemiş şurası bole burası bole derken ....her türden 10 numara motosiklet olmus arkadaslar... ben naked hastasıyım ducatı ve kawa nın bu modellerine hasta olurdum , hyosung bu iki modelide aynı motorda birleştirmiş cok güzel bi hatun cıkmıs ortaya ben buna binerim ... fren sisteminde gliştirmeler olmus deniyor buna sevindim .... 3.5 aydır hyto kullanıyorum uzun yollara gittim geldim sıkıntı yok hyosungta sevmediğim tek şey ne olduğu belirsiz lastikler onları değiştirdinmi , hyosungla bas git ...
ya kimse böyle bişey yazmamış ama bence motor kawa z750 ye çok benziyo hatta şase hariç aynısı gibi sanki
If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to
bence süper olmuşta, az taklit var galibaa beee.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)