Fiyatı aynı olsa da normal motoru tercih ederdim.
Fiyatı aynı olsa da normal motoru tercih ederdim.
araba sürmek bundan iyidir...ikiteker olan herşeye atlamamak lazım kafesten başka bişi değil bu yaw
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
başlığı görünce aklıma egepen reklamı geldi
Ne yağmur ne rüzgar ne sokak gürültüsüüü egepeeeeennnnn dikonikkkk
acaba alakası varmı kine
paylaşım için saol çok şekilsiz bi makina yaaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bence çok guzel bi makine'ye benziyor alanada satanada helal olsun
Bu modellerin tarihçesine baktımızda 2000 (tarihten tam emin değilim) li yıllarda otomobil piyasasını etkilediği için izin verilmemişti konsept olarak kalmıştı ancak bu zamana kadar engelleye bilmişler.
52.000 euro ne demek olmaz çok pahalı
Benim bu aracı almamak için üç nedenim var, birincisi fiyatı, ikincisi şekli ve verdiği zevkin motor ile aynı olmadığını düşünüyurum, üçüncü ise başta granajları olmak üzere yedek parça olayının çok zor bulunacağıdır, daha ben TR malı diye aldıım motorun granajını bulamıyom kii bde bunla ufak bi kaza yapsak (cumlemizi Allah kazalardan korusun) granajı yaptırcam diye bir YBR parası harca, nesse benden 100 üzerinden 10 poan
Motosiklet tutkusu anlatınmaz yaşanır diyorum başka bişe demiyorum :cat:
o kadar param olsa o motor denen seyı almak aklıma gelmezdı
LORD OF THE WAR
iki tekeri olan bir yumurtayı andırıyor.özgür bir yapısı çok kullanışsız.ayrıca çok pahalı
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
benim oğlum kızım üşür diyen zengin muhallebi çocuklarının bineceği bir alet bu. yurdum insanına uymaz bozar böyle şeyler. illaki kapalı bir alete bineceksen bu paraya iki, üç yaşında temiz bir m3 bile alırsın.
Kral çıplaaaaak!
Bide bunu yolda rüzgarın karşısında düşünmek lazımm 100 le gidiyorsun karşı şeritten bir tır geliyoo pattt seni şarampole atıveriyoo rüzgara gelmez bu motor yaa sürücü rüzgarı yeemz ama grenajlarında rüzgarı pek keseceğini sanmıyorum.....10 üzerinden 2 rüküşş
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Mono Tracer hem spor arabalarının hem motosikletlerin özelliklerini kapsayan bir model. Bu tasarım harikası taşıt, Peraves şirketi tarafından kullanıcılara düşük yakıt tüketimi ve 90gr/km CO2 emisyonu sağlar.
monotracer
monotracer
Motosikletin genel özellikleri şunlardır;
1. Fren Diskleri = 3x320mm
2. Hız(0-100km/saat) = 5,7 saniye
3. En yüksek hız limiti = 250 km/saat
4. Yakıt Tüketimi(ISO 7118) :
* 90 km/saat sabit hızda 4,15 litre/100 km
* 120 km/saat sabit hızda 5,05 litre/100km
monotracer2
monotracer2
Bu özellikler haricinde motosiklet kabini sayesinde sinek, böcek ve çamur sıkıntısı sorunu oluşmaz. Motosiklet 4 silindirli olan 1171 cc lik BMW motoru ve sıvı soğutma sistemine sahiptir.
Ayrıca elekronik ABS sistemi ve 5O litrelik yakıt haznesi bu motosiklette mevcuttur. Motosikletin satış fiyatı 52,000 £ dur.
kaynak: ZAMAZING
███████ 4
rüzgarı hissedemedikten sonra arabaya binerim zaten,az yaksa nolur çok yaksa nolur...çok gereksiz bence,şekli çok çirkin tüp gibi fiyatıda çok pahalı...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
bende pek beğenmedim motosiklette rüzgar şart
paylaşım için teşekkürler ilginç bişey olmuş gerçekten
bu ne hem pahalı ben bile daha iyisini çizerdim ...sadece şöle diyorum parola gibim olmuşşşşşşş
Buna 100 bin lira vereceğime gider Ducatı 1198 R alırım aynı para.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
yok daha neler birde viraja yatmış, dizin asfalta temas etmedikten sonra bir anlamı yok
abi tipi tip değilfr o nasıl yatış açısı utanmasa yeri öpcek
abicim onu o nasıl öle yatırıyor yaa alalalal
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
Hem araba hem motosiklet keyfi bir arada yaşatılmak istenmiş ama çok pahalı ve tipsiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)