Ne yağmur nede rüzgar Monotracer...
Reklamlar
-
Açıkçası banada pek motorcu ruhunu yansıtmıyor ancak çok sıradışı enteresan bir alet...
Işıklardaki durma olayına gelince emin değilim ama sanırım bu hidrolik tekerlekler yardımıyla ayakta duruyor başka bir alternatif zor bu arada alttaki videoda dikkat ederseniz tekerlek çok süratli bir biçimde kalkıyor ben sola yattığını düşünmek bile istemiyorum çünkü tek bir kapı var oda orada mahsur kalındığının resmidir...
http://moto.caradisiac.com/Peraves-M...z-couverts-945
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ı ıh bunu motosiklet sınıfına sokmamak lazım rüzgar yok bisi yok sarmaz bu alet araba gibi nedir o koltuklar filan isterse bide Subwoofer Set filande ekliyelim içine alla alla
-
CenkKeskin adlı üyeden alıntı
ı ıh bunu motosiklet sınıfına sokmamak lazım rüzgar yok bisi yok sarmaz bu alet araba gibi nedir o koltuklar filan isterse bide Subwoofer Set filande ekliyelim içine alla alla
CD player ve müzik sistemi hatta klima opsiyonu bile var...
-
ortaköy beşiktaş arası durmuş trafikte aralardan sıyrılamıyorsam eğer, bana gelmez
zaten istanbul trafiğinde o yan tekerlek hidrolikleri 1 aya kalmaz bozulur...bisiklet kullanmayı öğrenirken minik destek tekerleri vardı yanlarda onun gibi olur 52.000 avroluk alet ..
paramızla rezil oluruz walla..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
-
olmamış,yani motosiklet değil, başkabişey olmuş.
-
-
bu motorun nasıl yatırıldığını söleyecbilecek biri varmı bana ????
-
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
madem yanlarda tekerlekler var açılıp kapanıyor daha niye 2 teker gidecem diye kendimi zorlayayım açarım hidrolik tekerleri paşa paşa giderim
-
rüzgarsız motosiklet keyfi yasanmaz kı.. Buna binecegimede araba alırım daha iyi hem 4 kişi binebilirm...
Ama boyle yenılıklerin yapılması bi nebze sevindirici...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
yav ne hoş bişey ben bayıldım durmasıda iyi planlanmış kendinize iyi bakın
-
bence mükemmel bi alet pekala geleceğin aracı olabilir.
-
abi adamlar deli motor yapmış demediğinizi bırakmadınız vallaha
-
arkadaşlar bunu motosikletle karıştırmamak gerek bu resmen iki tekerlekli otomobil
-
Yüzüme rüzgar vurmıcaksa arabaya binerm
-
aytskal adlı üyeden alıntı
Firma 20 yılı aşkın süredir ecomobil tasarımı ve üretimi yapıyor buda daha önceki modellerden bir örnek...
53.000 euro'luk bir aracın ekonomisi nerede acep?... motosiklete binince içinden 40.000 euro gibi para çıkarsa o başka tabi....
(konuda eskimiş... )
-
Konuyu hortlatmissiniz.
Bu suan icin yenilikci bir tarasim olabilir ama bence o hidrolik minik tekerler ile ilgili calismalar uzerine yogunlasirsa cok daha kullanisli bir model ortaya cikabilir.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Bu Nerden geldi ya böle uzaydan mı acabaa bana bi tuhaf geldi rüzgar suratına gelmediği sürece bana göre ben ona motor dimem abi
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
Değişiklik olsun diye ne yapacağını şaşırdı millet..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
valla mp3 den sonra diğer harika icat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler