evet cok hos ve sık olmus ozellıkle farları satmasam mı ne benım klr yı? :D
evet cok hos ve sık olmus ozellıkle farları satmasam mı ne benım klr yı? :D
Bence satma =) O motor senin bütün ihtiyaçlarını karşılar bence... Fakat tarzını değiştirmek istiyorsan bilemem
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ön kafa grenaj direksiyonla birlikde hareket etseymiş cok daha güzel olacakmıs yaa...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ön kafa grenajın direksiyonla birlikte hareket etmesi bazı anlarda olumsuz olabilir myheart. Yoruculuk bakımından, hafta içi şehir içinde kullanırken daha rahat olursun. He gidonun baktığı yere ışığın yönelmesi ayrı bir güzel olay tabi, millet bi dönem bunun için mercedes'e kucakla para ödüyordu. Aha benim ramzeyde bile var o özellik direksiyon dönünce farlarda otomatik ona ayak uyduruyo
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
Model guzelmis, fiyati da ona goredir tabi ki. Sinifi yuzunden tipten cok kullanisliligi on planda tutuldugunu dusunuyorum. Alan olursa simdiden gule gule kullanmalarini dilerim. Uzunca bir sure bana uzak bu tarz makinalar
= = = Be Aprilia racer! = = =
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
hoş bir motor we de teknik özellikleri de bence gzl
3 secenekde birbirinden güzel ama 3 seçenegininde kendıne göre farklılıkları war xt600 ve klr 650 yı kullandığım için gözüm kapalı bir şekılde xt600 u alırım zaten elımde halı hazırda klr 650 war benzınde bıraz elı bol olmasına karşı sürücünün bütün isteklerını karşılıyor ktm ye zaten birşey söylemeye gerek yok adı üstünde markasıda zaten dünyaca tanınmış ktm yani :D seçim senın ama ben yınede klr derım
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)