Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

2007 Honda Varadero 125

Motovento
    REKLAM ALANI
    Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    125 CC çift silindir Enduro.Kalite mevcut.Konfor mevcut.Muhtemelen yakıt ekonomisi mevcut.Geriye tek şey kalıyor, makul bir fiyat.Eh Honda'nın pazarlamadan sorumlu yetkilileri bu satırları okuyorsanız, herkesin hayran olduğu bu modeli ülkemizi getirip satmak için bir yol bulursunuz inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    Bu Motorun Ortalama Sürati Nedir Sizce? şehir Dışında Devamlı 100 Km. Gidermi?

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı namk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Motorun Ortalama Sürati Nedir Sizce? şehir Dışında Devamlı 100 Km. Gidermi?
    Çok rahat olarak gideceğini düşünüyorum... Ama Türkiye için uygun bir motosiklet değil maalesef...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Motosikleti
    Ertech Teşekkür Ederim. Tr Ne Demek?

essenceturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bildiğimiz gibi motorun V tipinde olması ve sıvı soğutmalı olması pahasını arttırıyor. o yüzden fiyatı konusunda ümitlenmemek lazım.
    yeni ehliyet yasasını duymuşsunuzdur; "ilk iki sene boyunca 125 cc'nin üzerinde motosiklet kullanılamayacak". bu bağlamda honda, satış stratejisi olarak 125 cc'lik motorlara ayrı bir yer ayıracaktır. yalnızca honda değil tüm firmalar... bu yüzden Türkiye'ye gelme ihtimali var.
    bir hatırlatma:
    maalesef çoğumuz ehliyetsiz motosiklet kullanıyoruz ve bu yasa için hazırlıksız yakalandık. elinizi çabuk tutun; ocak ayına kadar kurs kaydınızı yaptırın
    [RIGHT][B][I][SIZE="2"][COLOR="Silver"]..[COLOR="Gray"]::[COLOR="DimGray"]TO[COLOR="Black"]L[COLOR="DimGray"]GA[COLOR="Gray"]::[COLOR="Silver"]..[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/RIGHT]

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı namk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ertech Teşekkür Ederim. Tr Ne Demek?
    Türkiye demek istemiştim...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Motosikleti
    istanbuldan gelip izmire yerleştim.(ilçesine) bu yüzden şehirler arası yol yapmakdan hoşlanıyorum. 100lük mondialle bile iki motor istanbulasonra gökovaya gittik. braz yavaş fakat motorsiklet duygumuzu tatmin ederek.

geçmişte kullanılmış motordan ve istanbul trafiğinden çok çektim.izmir civarı bodrum,marmaris,çeşme,mordoğan motorla çok güzel ve tenha hepinize güzel virajlı neşeli yolculuklar.

mondial 100lük cup ön dişliyi büyüttüm,zincir cz( ÇEKOSLAVAK ) ŞU AN 15000 KM DE HİÇ BİR SORUN YOK. belki komik gelir, hırsızlardan bıktım,motoru koymak için bir mazda minibüs aldım. bazen iki motor içine koyup geziceğimiz yere götürüp indiriyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    öeeeeeeeeeeeee beğenmedimm

Motosikleti
    HONDA BEAT&Honda CBF 250
    ne zman gelir bu makina ya?:(

Motosikleti
    ybr 250
    bu aletın kesınlıkle benım olması gerekıo
    LORD OF THE WAR

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    cok güzel görünüyor.. aslında VARADERO enduro tarzı ama.. Bu motor TAM BİR 125 lik Touring.. bence cok güzel olmuş.. emeklerine sağlık.. :D
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında elim varmıyor yazmaya ama Necdet abimiz Hak'kın rahmetine kavuşmuş bir abimizdir.okusaydı mutlaka teşekkür ederdi.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    planet 5
    bu motosiklet 125 cc deyil harhalde

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    ben sevdim bunu fiyatı da iyiyse neden olmasın? umarım cbf150 den de kalıplı duruyordur.

Fıyatı

isvicrede bu motorun fiati 7900 sf ama turkiyeye gelirmi cok zor ben kullandim gayet iyi motor helede yeni kullananlar icin ideal burda olsaydi sanirim 10000 binden asagi satmazlardi ..

Motosikleti
    Tabanvay
    internetten videolarını seyrettim motor çok rahat 120 görüyor ve 140 doğru meğilleniyor. bu motor Türkiyeye gelse ben 10.000 TL veririm. mükemmel makine.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Ben bu makinenin Tr. de tutacağını hiç mi hiç sanmıyorum. Bu motorun, kalitesiyle, konforuyla, estetiğigle, çift silindiriyle vs çok uçuk bi fiyatı olacaktır. Mesela sıfırı 8-10.000 tl gibi. Fiyat bu olunca ne olursa olsun 125 cc. Yani performansı ve ve ivmelenmesi vs bi 125 cc performansıdır. Belki belki kullandığı son teknelojiyle emsallerinden 5-10 km hızlıdır. 10.000 tl bu motora verilirmi verilmezmi tartışmaları alır gider. Ben şahsen vermezdim. Misal 10.000 tl veripte 125 cc motora mı binecez yaw. Bu gün nasıl yamaha ybr 250 ne kadar kaliteli olursa olsun 10.000 tl den yüksek, uçuk sıfır satış fiyatıyla tartışılıyor ve satış yapamıyorsa, bu motorda bu klasmana girecek. Ne motorlar var bu paraya denilecek ve ben şimdiden diyorum. Dolayısıyla bu düşünceyle belkide Tr de talep görmeyeceğini düşünen Honda, ülkemize bu motoru bu yüzden getirmiyor.

Motosikleti
    Mondial 150mr Vulture.
    Başlık hortlatan kim, Su soğutmalı, 12cc tam benlik. Maalesef yok Türkiyede.

Bu alet nasıl binebiliriz

Ülkemizde satılan tüm kaliteli 125 cc motorsikletleri bırakıp sırf bundan talep etsek 6000Tl'ye bineriz,
    Bu modelin komple üretim üssünü Türkiye'ye alırsak o zaman 5000Tl'ye binebiliriz.
    Bu kadar basit

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler