Arkadaşlar bu motor Türkiye ye gelmez.Gelsede satılmaz zaten fiyatı uymaz Türk insanına.
Arkadaşlar bu motor Türkiye ye gelmez.Gelsede satılmaz zaten fiyatı uymaz Türk insanına.
http://www.motosiklet.net/forum/show...=ma%E7olar
(30-12-2005 )
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Varadero Avrupa'da ki CC sınırlaması sebebiyle yeni başlayan motorcuların oluşturduğu pazardan pay kapabilmek için yıllardır üretilen bir motor.
Satış fiyatı da 125cc lik diğer motorlar gibi ucuz değil. RS125'in satış fiyatının yüksek olmasının sebebiyle aynı.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bence çook güzel olmuş
kesin geliyormu? fiyatı ne olur firmalar arası kapışmalar tüketiciye ne gibi faydası olacak mesela cbf 150 uygun bir fiyata satıldı bundada öyle bir pazarlama sıtratejisi uygularlarmı acep
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Arkadaşlar ben merak edip Honda'ya mail attım bu model için..iki gün sonra bana cepten ulaştılar..bu modelin fiyatının yüksek olacağı için Türkiye'ye getirilmeyeceğini (şimdilik) söylediler..bu çok üzücü oldu..uygun bi fiyatla gelseydi sanırım benim ilk motorum olacaktı..saygılar..
bence cbr 125 paylaşım için sağol
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
MOTORUN TİPİNE DİYECEK YOK KEŞKE 250ccOLSAYDI
göstergelerin görünüşü çok kaliteli olmuş sonuçta honda hayat onda bende binsem ona
:bounce:
motor güzel kalitede tamam peki bu iki unsur varken honda neden 3. unsuru yani cc ve hp yi küçük tutuyor anlamıyorum 250cc 30 hp olsa almak için hiç düşünmem ama şuan bu ürün türkiyede olsa kafamda uzun bir süre değerledirmesini yapardım şahsen...kazasız sürüşler dilerim...
yok baba 125 cc bır motora 9000 ytl baglamaya degmez honda olsa bıle
motor bence cok hoş ama gercekten bu motor 250 cc olsa vede fiyatıda 7,500 ytl cıvarlarında olsa hiç düşünmeden alırdım ..ama bi kuruş fazlasını vermem cunku ıkıncı el 12,000 ytl ye cok temiz suzuki dl650 v-stormlar var
paramı biriktirir onu alırım..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
CBR 125 in fiyatı 5.500tl
eer bu motor tr piyasasına cıksa cbr nin fiatı dusse ve bu motorun fiatı 6000 - 7000 tl arası olsa cok güzel olur diye düşünüyorum bilmem katılırmısınız ??
Honda Hayat Onda ...
fiyatı yüksek olsada türkiyeye getirsinler niye getirmiyolrlar ki bence yinede satılır tanıdıgım çok kişi var başlangıç için cbf 150 alan ama varadero 1000 alcak parası var bunu getirsinler fiyatınıda biraz kassınlar 7500 ytl den fazla yapmasınlar bence patlama yapar
gelse ben bile alırdım 7000ytl civarı olsa
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hem 125cc Hem çift silindir Modelde hoş Fiyatıda uygun olursa(ki hiç sanmıyorum)Neden almayalım kiiiiBence güsel bi motor
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
guzel makınede ufak motoru
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)