motor 125 cc olsa da iki silindirli, ve bence çok yakışıklı(normalde enduro sevmem) makul bi fayata gelirse düşüneceklerim listesindedir.
motor 125 cc olsa da iki silindirli, ve bence çok yakışıklı(normalde enduro sevmem) makul bi fayata gelirse düşüneceklerim listesindedir.
güzel ama bu fiyatlarla sadece parası fazla olan bir kaç kişinin sırf meraktan alacağı bir model olacağa benziyor.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ülkemizde bu motosiklet 10.300 ytl olursa honda ancak rüyasında satar. bu fiyata 2. el temiz bir cbf 500 alınabilir. veya 8000 ytl sine cbf 250 alıp geri kalanı korumalara harcanabilir .vs.... yani 10.300 ytl 250cc veya 2.el 500cc lik çok makina var. ne olursa olsun 125cc'lik bir motosiklet için 10.300 ytl çok fazla... ayrıca yurt dışındaki fiyat orantısına bakılırsa gerçekten bu 10.000 ytl civarı olcak herhalde
Harika bir alet, gerçekten çok şık
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
125cc lik motorla 250cbf aynı fiyatlarda. neden ki ????
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Buraya 'keşke gelse' diye yazanlardan 1 tanesi bile geldiğinde almaz bu motordan, aha buraya yazıyorum!
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Bence bu motorun fiyatını CBR125 le kıyaslamak daha doğru olur. Çünkü fiyat ve motor hacmi olarak birbirlerine yakınlar. Türkiye'de 250 cc. den sonra ÖTV.de artıyor. ÖTV oranı aynı olan bi motorla kıyaslamak daha doğru olabilir. CBR125 İngiltere satış fiyatı 2649 £. Bu durumda 3399£ le oranlarsak yaklaşık 6600 YTL. çıkıyor. Bence bu daha mantıklı bi rakam.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
brody senin açıklamanda çok mantıklı ama ben Varedero yu Varederoyla kıyaslamak istedim ama yanlış yaptım galiba
gelir umarımda keşke 250 lik olsaydı demeden edemedim fiyat yüksek olucaksada 7000 in üstüne alıcı kesim kim olur oda soru işareti ama gelsin yeterki model sayısı artsın
Ride your way
bu motorun Türkiye ye geleceğine eminmisiniz
125 cc CBR
125 cc Varadero
Hondanın sıradaki minyatür sürprizi ne acaba
Shadow 125 ?
-------------------------------Edit------------------------
Wallada varmış
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ilk görüşte aşk bu olsa gerek.fiyat 6.500-7000 ytl olursa düşünebilirim.tabi önce gelsin sonra düşünürüz
bu motor 1.5 senedir wr...asıl soru tr ye ye gelicek mi???
ilk defa görüyorum ama tam aradığım motor düşük cc ama kaslı görünüm cbr 125 gibi cılız durmuyo zaten endurolar en sevdiğim tarz oluyor inşallah gelir seneye ne yapıp edip alırım biner gezerim ben en iyisi şimdiden dua etmeye başlayayım...
güzel yapmışlar mantıklı bi fiyat olursa satar diye düşünüyorum...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
10000 ytl olursa satmaz.şöyle 5-6 falan olursa (ki o da imkansız) iyi olur.cbr nin 125liği oluyorda bunun niye olmasın.
cahil doluymuş burası bee..
Durun yapmayın ağalar beyler, tam da cbf150'de karar kılmışken kararsızlığıma kararsızlık katmayın.
Bu arada yabancı sitelerde suzuki'nin bir 125'lik cruiserları var ki insanın içi gider, ABD ve İngiltere'de satılıyorlar. Ben niye getirmiyosunuz diye Suzuki Türkiye'ye mail bile atmıştım zamanında. Cevap gelmedi. Ama Türkiye'de 125'lik cruiser tutmaz ya da fiyatı yüzünden satmaz diye gelmiyo sanırım. Bu Varaderonun da aynı sebeplerden dolayı geleceğini sanmam. Çok kaliteli duruyor, klas alet ama fiyatı tabii ki yüksek olacağı için zaten parası olan onu almaz, olmayan alamaz oyüzden de getirmezler derim ve cbf 150 için kendimi rahatlatırım.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)